Yabani 28. bölüm fragmanı Now TV: Yabani dizisi yeni bölümde neler olacak?

Yabani dizisinin geçen bölümünde Yaman’ın mezara gömüldüğü anlar sonrasında Yaman dizisi 28. bölüm fragmanı yüzbinlerce kişi tarafından izlendi. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı sorusunun yanıtı kısa bir süre sonra yayınlanacak yeni bölümle beraber yanıt bulacak. İşte Yabani dizisi yeni bölümü hakkında detaylar…

26.03.2024-19:30 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-20:21)

Halit Özgür Sarı; Simay Barlas; Dolunay Soysert; Bertan Asllani; Yurdaer Okur; Tayanç Ayaydın; Şebnem Hassanisoughi gibi isimlerin başarılı oyunculuğuyla ve her an hiç düşmeye aksiyon ve aşk dolu hikayesiyle kısa sürede büyük ses getiren Yabani dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Dizinin geçen haftaki bölümünde Yaman’ın Alaz tarafından vurulduğu ve sonrasında gömüldüğü anlar izleyenlerin nefeslerini kesmişti. Tüm bu olaylar sonrasında Yabani dizisinin yeni bölümünde neler olacağı sorusu merak edilmeye başlandı.

Yabani dizisi yeni bölümde neler olacak?

Alaz, Yaman'ın ölümü ve Asi'nin kurtarılamamasının ağırlığını hissediyordu. Zafer'in gönderdiği videoyu izledikten sonra, Serhan soluğu oğlu Alaz'ın yanında aldı. Ancak Alaz, artık babasının Zafer'e yardım ettiğini bildiği için onu reddetti. Tek amacı, Yaman gibi Asi'yi de kaybetmemekti ve bunun için her şeyi yapmaya hazırdı.

Yabani 28. bölüm fragmanı Now TV: Yabani dizisi yeni bölümde neler olacak?

Küçük Melek'in peşinde olan herkes, onu korumanın önemini anlıyordu. Bu masum kızı korumak, Yaman'ın Rüya'ya bıraktığı mirasıydı. Rüya, Melek'i özellikle Serhan'dan koruması gerektiğini fark ediyordu. Serhan, vicdanı ile mantığı arasında bir seçim yapmak zorundaydı ve kararını çoktan vermişti.

Neslihan ise oğlunun ölümünü kabullenmiyordu ve Güven'le birlikte Yaman'a ait bir iz sürüyordu. Artık herkesin hedefinde Zafer Demirhan vardı. Bu kabusun bir an önce sona ermesi gerekiyordu! Cesur, çocukluğunun ve Yaman'ın intikamını alma motivasyonuyla dönüşü olmayan bir yola girdi. Herkesin gerçek yüzü ortaya çıkmaya başlarken, geçmişten gizli bir yardım eli uzandı. Tüm bu yaşananlar, bazılarının sonunu getirecek, bazılarının ise yeni bir başlangıcı olacaktı.

Yabani 28. bölüm fragmanı Now TV: Yabani dizisi yeni bölümde neler olacak?

Yabani yeni bölüm ne zaman ve nasıl izlenir?

Yabani dizisinin yeni bölümü 26 Mart 2024 Perşembe günü Now TV ekranlarında yayınlanacak. Dizi televizyon ekranlarından veya Now TV internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal