Bahar dizisi 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Yeni bölümde neler olacak?

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın başrollerinde olduğu Bahar dizisinin 7. bölümünün 2. fragmanı ekranlara getirildi. Son fragmanda Bahar’ın daha güçlü olacağına yönelik sinyaller vermesi dikkat çekti. Peki Bahar dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

26.03.2024-16:27 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-16:27) Bahar dizisi 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Yeni bölümde neler olacak?

Show TV ekranlarının dikkat çeken dizisi Bahar’da yeni bölüm bu akşam yayınlanacak. Dizi severler yakın bir süre önce ekranlara gelen Bahar dizisi 7. bölüm 2. fragmanını izledikten sonra yeni bölümde neler olacağı konusundaki araştırmalarını hızlandırdı. Yayınlandığı gün reyting listelerinde zirvede yer alan yapımın başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak yer alıyor.

Bahar dizisi yeni bölümde neler olacak?

Evren ve Timur'un arasındaki gerginlik, son zamanlarda dikkat çekici bir hal aldı. Ancak Bahar'ın, Aziz Uras ve Seren'i yakalaması, izleyicilere eğlenceli anlar yaşattı. Tanıtımda, Bahar'ın "Timur'u affedemiyorum ameliyattan sonra..." sözleriyle içindeki kırgınlığı ifade etmesi, geleceğe dair güçlü bir sinyal verdi. Her geçen gün daha da kendine güvenen ve güçlenen bir kadın olma yolunda ilerlediğinin işaretiydi.

Bahar dizisi 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Yeni bölümde neler olacak?

MF Yapım imzalı Bahar dizisinin yeni bölümü 26 Mart 2024 Salı günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal