Ya tamam ya devam maçı: İstanbulspor-Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında İstanbulspor ile Fatih Karagümrük karşı karşıya gelecek. İstanbulspor için bu maç Süper Lig’de ya tamam ya da devam anlamı taşıyor. Fatih Karagümrük ise rakibi kadar olmasa da kritik bir maça çıkacak. Peki İstanbulspor-Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maçtan notlar haberimizde…

20.04.2024-12:41 - (Son Güncelleme: 20.04.2024-12:41) Ya tamam ya devam maçı: İstanbulspor-Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İstanbulspor ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan mücadele, Trendyol Süper Lig’de küme düşen ilk takımının belli olacağı ihtimalini taşıyor. Geçen hafta deplasmanda Hatayspor’u 3-0 yenen İstanbulspor, son 3 maçta galip gelemeyen Fatih Karagümrük’e karşı kazanarak umutlarını diri tutmayı hedefliyor. 

İstanbulspor-Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’de günün ilk maçı olan İstanbulspor Fatih Karagümrük mücadelesi bugün saat 13.30’da Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda başlayacak.

Burak Şeker’in hakem olacağı kritik karşılaşma Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Ya tamam ya devam maçı: İstanbulspor-Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İstanbulspor-Fatih Karagümrük muhtemel ilk 11’ler:

İstanbulspor: Alp Arda, Sambissa, Mehmet Yeşil, Deli, Coly, Ali Yaşar, Vorobjovas, Loshaj, Jackson, Emir Kaan Gültekin, Mamadou.

Fatih Karagümrük: Sirigu, Veseli, Biraschi, Salih Dursun, Levent Münir Mercan, Bertolacci, Paoletti, Rohden, Can Keleş, Güven Yalçın, Lasagna.

Geçen hafta İstanbulspor, Atakaş Hatayspor'a deplasmanda konuk oldu ve beklenmedik bir sürprize imza attı. Maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı, ancak ikinci yarıda İstanbulspor sahneye çıkarak bulduğu gollerle 3-0'lık bir galibiyet elde etti. Bu sonuç, sarı-siyahlılar için ligde 10 hafta sonra kaydedilen önemli bir zafer oldu.

Diğer yandan, VavaCars Fatih Karagümrük, Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren bir karşılaşmaya çıktı. Karagümrük, ilk yarının son bölümünde bulduğu golle devreyi önde kapatmayı başardı. Ancak ikinci yarıda rakibinin gollerine engel olamadı ve mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla, Karagümrük 7 maçlık galibiyet hasretini sürdürürken, güvenli bölgeden 3 puan uzakta bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal