Barış Alper Yılmaz’a bir talip de İngiltere’den: Galatasaray sezon sonunda görüşmelere başlayacak

Galatasaray’a geldiği günden bu yana hep üstüne koyan bir performans gösteren Barış Alper Yılmaz’a Almanya ve İtalya’nın ardından İngiltere’den de bir takım talip oldu. Milli futbolcu için Galatasaray’ın kapısını sezon sonunda çok sayıda takımın çalması bekleniyor.

20.04.2024-11:00 - (Son Güncelleme: 20.04.2024-11:00)

Barış Alper Yılmaz, Galatasaray’ın bu sezon çıktığı birçok karşılaşmada kritik performanslar gösterdi. 23 yaşındaki genç futbolcu teknik direktör Okan Buruk’un ‘jokeri’ olurken Barış Alper’e talip olan takımların sayısı artmaya devam ediyor. Milli futbolcu için Almanya ve İtalya’nın ardından İngiltere’den de bir takım talip oldu.

Barış Alper’e İngiliz talip

Galatasaray yönetimi, dün başarılı bir futbolcuyla yeni sözleşme imzaladı ve Barış Alper'in satışından en az 20 milyon euro beklediklerini duyurdu. Ancak, Lazio ve Eintracht Frankfurt gibi takımların yanı sıra İngiltere Premier Lig'inden de bir talip olduğu belirtildi.

Barış Alper Yılmaz’a bir talip de İngiltere’den: Galatasaray sezon sonunda görüşmelere başlayacak

Sabah gazetesinin haberine göre, Aston Villa, Barış Alper Yılmaz'ı transfer listesine ekledi. İngiliz kulübünün milli futbolcu için sezon sonunda Galatasaray ile görüşmeler yapmayı planladığı belirtildi. Aston Villa, bu sezon başında Galatasaray'dan Nicolo Zaniolo'yu satın alma opsiyonuyla kiralamıştı, ancak opsiyonun kullanılmasının beklenmediği ifade ediliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal