Xiaomi telefonlarda uygulama kilidi nedir, nasıl açılır, nasıl kapatılır?

Hayatı kolaylaştıran bir yenilik olan telefonlar hayatımızda oldukça büyük bir öneme sahiptir. Hemen hemen her işimizi telefonlardan hallederken gizlilikte oldukça önemli bir yere sahiptir. Birçok markanın birbirinden faklı telefonları piyasada yerini alırken bu markalardan bir tanesi de Xiaomi markasıdır. Xiaomi kullanıcıları uygulama kilidi özelliğinin nasıl yapıldığını merak etmektedir. Peki, Xiaomi uygulama kilidi nasıl yapılır ve nasıl kapatılır? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

26.03.2022-15:04 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-15:04) Xiaomi telefonlarda uygulama kilidi nedir, nasıl açılır, nasıl kapatılır?

Teknoloji ile birlikte pek çok yenilik hayatımızda yerini alırken önemli bir yere sahip olan telefonlarda yediden yetmişe herkesin elindedir. Telefonlar günlük hayattaki birçok işi halletmemizi sağlarken güvenlik ve gizlilik açısından da oldukça önemli bir yere sahiptir. Farklı markaların farklı özelliklere sahip telefonları piyasada yerini alırken vatandaşlarda bütçelerine en uygun telefonu almaktadır. Bu markalardan biri olan Xiaomi telefonlarda farklı model ve özelliklerle vatandaşlar tarafından tercih edilmektedir. Xiaomi, kullanıcıları güvenliklerini korumak için uygulama kilidinin nasıl yapıldığını merak etmektedir. Peki, Xiaomi uygulama kilidi nasıl yapılır ve nasıl kapatılır? İşte merak edilen sorunun yanıtı haberimizde…

Xiaomi uygulama kilidi nasıl yapılır ve nasıl kapatılır?

Hemen hemen her işi telefonlardan hallederken güvenlik de oldukça önemli bir hale geliyor. Xiaomi markası da kullanıcılarına çok güzel bir özellik sunmaktadır. Uygulamalara ek güvenlik önlemi olarak uygulama kilidi koyma özelliği kullanıcıların dikkatini çekmektedir. Uygulama kilidi özelliğini kullanmak için neler yapılması gerektiğini de merak etmektedir.  Xiaomi telefonlarda uygulama kilidi yapmak için şu aşamaları izleyebilirsiniz:

Telefonunuzun “ayarlar” menüsüne giriş yapınız

“Uygulamalar” yazısına dokununuz

Karşınıza gelen yeni sayfada “Uygulama Kilidi”

Telefonunuz size şifreleme türleri olan “Parmak izi” veya “Desen ile açmak” istediğinizi tanımlayıp bu ekranı geçin

Uygulama kilidi koymak istediğiniz uygulamayı aktif etmeniz yeterli olacaktır.

Xiaomi Uygulama KilidiXiaomi telefonlarda uygulama kilidini kapamak için ne yapılmalıdır?

Uygulama kilidi koyan kişiler bu kilidi kaldırmak için ne yapması gerektiğini de araştırmaktadır. Xiaomi telefonlarda uygulama kilidini kapamak şu adımları izlemelisiniz:

Telefonunuzun “Ayarlar” menüsüne giriş yapınız

“Uygulamalar” yazısına dokununuz

Karşınıza gelen yeni sayfada “Uygulama Kilidi”

Buradan isterseniz tek tek isterseniz tüm uygulamaları seçerek uygulama kilidini iptal edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal