Xiaomi Mi Band 7 özellikleri ve Türkiye satış fiyatı

Yaklaşık bir kaç hafta önce Xiaomi tarafından duyurulan Xiaomi Mi Band 7 Türkiye’de satışa sunuldu. Oldukça önemli yeniliklere sahip olan Mi Band 7’nin özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. İşte Xiaomi Mi Band 7 özellikleri ve Türkiye satış fiyatı...

20.06.2022-09:26 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-09:26) Xiaomi Mi Band 7 özellikleri ve Türkiye satış fiyatı

Rakiplerine göre daha uygun fiyatlı teknoloji ürünlerini satışa çıkaran fakat çıkardığı cihazlarla kalite anlamında rakipleriyle yarışacak düzeyde olan Xiaomi’nin sevilen akıllı saat markası Xiaomi Mi Band serisinin yedinci versiyonu an itibariyle Türkiye’de satışa sunulmaya başlandı. Önceki model olan Mi Band 6’ya göre daha dikkat çekici özelliklerle satışta olan Mi Band 7’nin nasıl özelliklere sahip olduğu ve fiyatının ne kadar olduğu araştırma konusu oldu.

Xiaomi Mi Band 7 özellikleri nelerdir?

Xiaomi Mi Band ailesinin en yeni ve dikkat çekici üyesi Mi Band 7, kullanıcısını 1,62 inçlik AMOLED bir ekranla karşılayacak. Tasarım olarak her ne kadar Mi Band 6 ile neredeyse aynı olsa da Mi Band 7’nin ekranının Mi Band 6’dan yüzde 25 daha büyük olacağı öğrenildi. Bu durum da kullanım kolaylığı açısından bir avantaj sağlıyor.

Xiaomi Mi Band 7

100 yeni ekran tasarımı ile piyasaya sürülen Xiaomi Mi Band 7’de 120 farklı spor dalını destekleyen bir takip desteği yer alıyor. Kandaki oksijen oranını ölçen ve bu oran yüzde 90 altına indiğinde kullanıcısını uyaracak olan Mi Band 7’de uyku takibi, kalp atış hızı izleme, stres izleme ve adet döngüsü takibi özellikleri de bulunuyor.

180 mAh pil kapasitesi ile 14 güne kadar kesintisiz kullanım vadeden Xiaomi Mi Band 7 50 metre derinlikte bile kullanım açısından bir sorun yaşatmayacak.

Xiaomi Mi Band 7 Türkiye fiyatı ne kadar?

Xiaomi Mi Band 7’nin standart versiyonunun 899 TL’den satışa sunulacağı açıklandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal