TCL markası güvenilir mi? TCL televizyon alınır mı, özellikleri ne?

Türkiye'de yaşanan döviz artışları birçok ürüne yansırken bu durum teknolojik ürünleri de etkiledi. Özellikle birçok teknolojik ürün yurtdışından gelirken bu durumu fırsata çevirmek isteyenler de oldukça fazla bir Çin markası doğru stratejilerle Türkiye pazarında yerini aldı. Tcl markası güvenilir mi? soruları merak edilirken biz de sizleri bu sorunun yanıtını verdik. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

20.06.2022-09:29 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-09:29) TCL markası güvenilir mi? TCL televizyon alınır mı, özellikleri ne?

Çin markası olan Huawei Türkiye'de yerini alırken özellikle Çin malına olan güveni yeniden inşa etti. bunun yanında Oppa gibi markalarda piyasada yer alırken bu markalardan birisi de TCL ile markası oldu. Markanın güvenilir olup olmadığı da birçok kişi tarafından araştırılıyor. Bizde sizler için marka hakkında merak ettiklerinizi araştırdık.İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

TCL güvenilir mi ?

Televizyon markası olan TCL ülkemizde yeni satışa sunulan bir marka olarak yer alıyor. Avrupa ve Amerika'da uzun süredir satışta olan bu marka Türkiye'ye yeni geldi. Bununla birlikte uluslararası fuarlarda boy gösteren TCL markası asla Samsung'dan geri kalmadı.

1981 yılında temelleri atılan TCL markası şimdiki konumuna gelebilmesi 2008 yılında oldu. Bu tarihten itibaren aktif bir şekilde televizyon üretimi yapan marka şimdilerde çok sık duyulmaya başladı. Samsung marka televizyonların da birçok parçasının TCL markasından aldığını bilmekteyiz. Panelleri özellikle çok beğenilen Samsung televizyonların arkasındaki gizem aslında TCL markasında yatıyor.

TCL Markası Güvenilir Mi

Ülkemiz piyasasında yer alan TCL marka akıllı televizyonlar Bilkom aracılığıyla getirilmektedir. Bilkom senelerdir ülkemizde hizmet veren bu firma asla merdivenaltı bir firma değildir. Gelişmiş bir garanti servisi ve süreçleri olan bu firmanın tamamen güvenilir olduğunu söyleyebiliriz.

2019 yılı Omdia verilerine baktığımızda dünyada en büyük 2. TV üreticisi TCL markası karşımıza çıkarken özellikle 2019 yılında Mart ve Temmuz aylarında ABD'nin en çok televizyon satılan şirket oldu.

Rakamsal olarak baktığımızda markasının çok güvenilir ve başarılı bir marka olduğunu söyleyebiliriz. Android işletim sistemini fiyatları da uygun olursa en çok tercih edilen markalardan biri olabilir.

TCL 4K TV özellikleri

Ekran LED

Ekran Tipi Düz (Flat)

Ekran Boyutu 55 İnç

Ekran Boyutu (cm) 139 cm.

Çözünürlük Standardı Ultra HD (4K)

Ekran Çözünürlüğü 3840x2160.

Yenileme Hızı (Gerçek) 50/60 Hz.

Kontrast Oranı (Statik) 5000:1.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal