Xiaomi hangi modellere destek vermeyecek? Xiaomi’nin desteğini keseceği cihazlar hangileri?

Teknoloji devi Xiaomi, bazı cihazlara verdiği yazılım desteğini keseceğini açıkladı. Peki Xiaomi hangi modellere destek vermeyecek? Xiaomi’nin desteğini keseceği cihazlar hangileri? Yanıtlarını haberimizde...

26.07.2022-10:55 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-10:55)

Dünyanın lider akıllı telefon markalarından birisi olan Xiaomi, Android işletim sistemini kullanan cihazlar üretse de tıpkı Apple markalı iPhone cihazlarında olduğu gibi uzun ömürlü bir kullanım vadediyor. Fakat şirketten bazı cihaz sahiplerini üzecek bir duyuru yapıldı. Buna göre teknoloji devi Xiaomi, bazı cihazlara verdiği yazılım desteğini keseceğini açıkladı. Peki Xiaomi hangi modellere destek vermeyecek? Xiaomi’nin desteğini keseceği cihazlar hangileri?

Xiaomi’nin desteğini keseceği cihazlar hangileri?

Xiaomi’nin yaptığı açıklamaya göre bazı Xiaomi ve Redmi cihazları bundan böyle resmi bakım ve servis hizmetlerinden faydalanamayacak. Hali hazırda uzun süredir güncelleme almayan söz konusu cihazlara artık Xiaomi teknik servisinin hizmetleri kapsamında olmayacak. Xiaomi’nin açıklamasına göre artık herhangi bir destek almayacak cihazlar şu şekilde:

Xiaomi hangi cihazlara desteğini kesecek

Mi Max 3 (5G)

Xiaomi Mi Discovery Edition (şeffaf)

Mi 8 Screen Fingerprint 

Xiaomi Mi Mix 3 (5G)

Xiaomi Mi Play

Xiaomi Redmi S2

Xiaomi Redmi 6 Pro

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal