23.08.2021-20:43 (Son Güncelleme:24.08.2021-17:44)


1

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool’da forma giyen 29 yaşındaki Kosova asıllı İsviçreli milli yıldızın, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon’a transfer olduğu öğrenildi.



2

İsviçreli yıldız için Fransız temsilcisinin bu transfere 9.5 milyon sterlin ödeyeceği belirtiliyor.



3

Yıldız futbolcunun Liverpool’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Liverpool’da Alman teknik adam Jurgen Klopp’un sisteminde pek düşünmediği oyuncuya kendisine takım bulması iletilmişti.



4

Yıldız futbolcu da daha çok forma şansı giyebileceği bir takıma gitmek istediğini belirtmişti. Transferi büyük merak olan futbolcunun adı ülkemizin takımlarıyla da sık sık anılıyordu fakat yıldız futbolcunun adresi çok farklı oldu.



5

29 yaşındaki Kosova asıllı İsviçreli hücum oyuncusu, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon’un yolunu tuttu. Futbolcunun Lyon’a transfer olmasında daha çok forma giyebileceği bir takımda oynama isteğinin yattığı kaydedildi.



6

Futbolcu ayrıca Lyon’a transfer olmasında, Lyon başkanının ve teknik direktörünün kendisine çok sıcak yaklaşmasının etkisi olduğunu kaydetti. İsviçreli hücum oyuncusu yeni sezonda Lyon’un başarısı için ter dökecek.



7

29 yaşındaki Kosova asıllı İsviçreli yıldızın kariyeri başarılarla dolu. Kariyerinde çeşitli takımlarda top koşturan futbolcu, pek çok kez kupa kaldırma sevinci de yaşadı. Futbolcu Basel’de başladığı futbol hayatına Bayern Münih, Inter ve Liverpool gibi dev takımların formasını terletti. Kariyerinde pek çok kez kupa kazanan futbolcu Liverpool ile 1 kez, Bayern Münih ile de 1 kez olmak üzere 2 kere Şampiyonlar Ligi’ni kazanma başarısı gösterdi. Yıldız futbolcu geçen sezon Liverpool forması ile 22 maçta forma giydi ve 1 gol, 4 asist yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR