Wordle Türkçe 2 Nisan kelimesi nedir? 2 Nisan Wordle günün kelimesi

Kullanıcıların keyifle oynadığı Wordle oyununda her gün bir kelime belirleniyor ve insanlar internet üzerinden merakla günün kelimesini araştırıyor. Peki 2 Nisan'ın kelimesi ne? İnsanların araştırdığı konular haberimizde.

01.04.2022-22:26 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-22:26) Wordle Türkçe 2 Nisan kelimesi nedir? 2 Nisan Wordle günün kelimesi

Wordle kelimesi oldukça gndemde ve insanlar severek oynamaya devam ediyor. Her gün yeni kelimesi olan oyunun bugünkü kelimesi merak ediliyor. Wordle oyunu nasıl oynanır? Wordle oyununun 2 Nisan kelimesi nedir? Konuyla ilgili merak edilen tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Wordle günün kelimesi

Wordle kelimesinde geçtiğimiz günlerde günün kelimeleri şu şekildeydi;

-1 Nisan- ARİFE

-31 Mart- KARAR

-30 Mart- SANAL

-29 Mart- DİYEZ

-28 Mart- BAKIR

-27 Mart- DURUŞ

-26 Mart- CİHAN

-25 Mart- TELEF

-24 Mart- YETKİ

-23 Mart- HUKUK

-22 Mart- GÜVEN

-21 Mart- MEVZİ

-20 Mart- DADAŞ

-19 Mart- GAFİL

2 Nisan günün kelimesinin ne olacağı henüz belirlenmemiştir.

Wordle oyunu nasıl oynanıyor

Oyunun şimdilik yalnızca mobil olarak uygulaması bulunuyor. Google üzerinden Wordle TR yazarak oyuna erişebilirsiniz. Oyun günde yalnızca bir kere oynanıyor. En fazla bir kere bilme ve 6 kez tahmin etme hakkı bulunur. Oyunda ilk başta herhangi bir 5 harfli kelime tahmini yazılır, tahmin yapıldıktan sonra eğer yeşil renk yanarsa o kelimenin doğru olduğunu gösterir. Turuncu renk yanarsa harflerin doğru fakat yerinin yanlış olduğunu gösterir. Oyun içinde oyuncuların yönlendirilmesi için gri, sarı ve yeşil renkleri kullanılır. Gri olan kutucuklar harfin doğru kelimede hiç bulunmadığını gösterir. Tahmin edilen kelime içindeki harfler doğru yerde ise yeşil renk yanar. Doğru yerde olmayan harfler ise sarı olarak yanıp oyuncuyu uyarır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal