Willian Arao kimdir, nereli ve kaç yaşında? Willian Arao hangi mevkilerde oynuyor? Fenerbahçe’nin yeni transferi Willian Arao hakkında bilgiler

Fenerbahçe’nin Flamengo’dan transferi Willian Arao an itibariyle İstanbul’a geldi. Peki Willian Arao kimdir, nereli ve kaç yaşında? Willian Arao hangi mevkilerde oynuyor? Fenerbahçe’nin yeni transferi Willian Arao hakkında bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

14.07.2022-17:11 - (Son Güncelleme: 14.07.2022-17:11)

Fenerbahçe haftalardır transfer görüşmesi yaptığı Willian Arao’yu İstanbul’a getirdi. Oyuncu ve kulübüyle anlaşma sağlayan sarı lacivertlerin Arao’yu sağlık kontrollerinden geçirmesi, ardından da resmi sözleşme imzalatması bekleniyor. Fenerbahçe’nin yeni transferi Willian Arao hakkında bilgiler edinmek isteyen futbol severler ise arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Willian Arao kimdir, nereli ve kaç yaşında? Willian Arao hangi mevkilerde oynuyor?

Willian Arao kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Tam ismiyle Willian Souza Arão da Silva olan futbolcu, 3 Aralık 1992 tarihinde Brezilya'nın Sao Paulo kentinde dünyaya geldi. Futbol kariyerine ilk kez Sao Paulo altyapısında başlayan Brezilyalı futbolcu, Corintians altyapısında da kendisine yer buldu.

Willian Arao kimdir

Kariyeri boyunca Portuguesa, Corinthians, Chapecoense, Atlético Clube Goianiense ve Botafogo formalarını giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu 2015-2016 sezonunun ikinci yarısından bu yana Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo’da forma giymişti.

Willian Arao hangi mevkilerde oynuyor?

Futbolculuk kariyerinde şu ana kadar 371 maça çıkan Arao, bu maçlarda 30 kez fileleri havalandırırken, 25 de gol pası verdi. Boyu 1.81 olan Arao, 1 kez Brezilya Milli Takımı formasını da terletti.

Willan Arao orta sahanın her bölgesinde oynayabilen sert ve tekniği yüksek bir futbolcu olarak biliniyor.  

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal