Galatasaray'ın transfer gündeminde olan M'Baye Niang için Fenerbahçe devreye girdi!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son hız devam ederken sarı lacivertliler golcü transferinde son olarak gündemine Bordeaux formasını terleten 27 yaşındaki Senegalli forvet M'Baye Niang'ı aldı. Oyuncuyla ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.

14.07.2022-12:26 - (Son Güncelleme: 14.07.2022-12:43)

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına son hız devam eden Fenerbahçe'de transferde gündeme sürpriz isimler gelmeye devam ediyor. Kanaryada pek çok mevkiye sürpriz isimler gündeme gelirken forvet transferinde dikkat çeken isimlere yönelindi. Fenerbahçe'de son olarak bu anlamda gündeme gelen isim ise sürpriz oldu. Kanaryanın Galatasaray'ın da transfer gündeminde olan 27 yaşındaki Senegalli yıldız M'Baye Niang ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Yaşanan bu gelişme oldukça büyük yankı uyandırdı.

Oyuncu için kolları sıvadılar

Fenerbahçe son olarak Bordeaux formasını terleten ve takımı maddi nedenlerden dolayı küme düşen M'Baye Niang için kolları sıvadı. Senegalli oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılırken sarı lacivertlilerde oyuncunun transferi için çalışmalarına hız verdi. Bu anlamda futbolcunun yakın zamanda sarı lacivertlilere katılması beklenmekte. 


Şartları çok uygun

Futbolcunun transferindeki şartların uygunluğu ise sarı lacivertlilerin oldukça elini güçlendiriyor. Çünkü oyuncunun bonservis ödenmeden kadroya katılma ihtimali yer almakta. Bu anlamda oyuncuyla ilgili kısa sürede resmi gelişmelerin yaşanması söz konusu.

Kariyeri dikkat çekmekte

Futbol hayatında Caen, Milan, Montpellier, Watford, Genoa, Rennes, Torino gibi takımların formasını terleten oyuncu son olarak ise Fransız ekibi Bordeaux'da oynadı. Ana mevkisi santrafor olan futbolcu sağ kanat ve sol kanat olarak görev alabilmektedir. 1.88 boyundaki yıldız isim uzun boyu ve güçlü fiziği ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Oyuncu yakın zamanda gerek Galatasaray'ın gerek Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer almaktadır.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal