Will Smith'in karısının hastalığı ne?

Los Angeles'ta Türkiye saatiyle 28 Mart saat 03:00'da gerçekleşen (Mart'ın 27'sini 28'ine bağlayan gece) Oscar Ödül Töreni olaylı geçti. Sunuculuğunu Amerikalı komedyen, oyuncu, yönetmen, televizyon ve film yapımcısı ve senarist olan Chris Rock'ın yaptığı ödül töreni gecesinde oyuncu Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokat gecenin olayı oldu. Detayları ve nedenini sizler için araştırdık...

28.03.2022-12:56 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-12:56) Will Smith'in karısının hastalığı ne?

Milyonlarca insan tarafından takip edilen ve merakla beklenen Oscar Ödül Töreni'ne Will Smith ve Chris Rock arasında yaşanan gerilim damga vurdu. Ödül töreninin sunuculuğunu yapan Chris Rock, En iyi Belgesel Ödülü'nü açıklıyorken ön koltuklarda oturan Will Smith'in eşi ile ilgili bir espiri yaptı. Yapılan espiri Will Smith'in eşi Pinkett Smith'in hastalığı ile ilgiliydi. Bu şaka sonrasında Will Smith yerinden kalktı sahneye gelerek Chris Rock'a tokat attı. Herkes ilk başta bunun bir şaka olduğunu düşünüyordu fakat olay daha da ciddileşmeye başlayınca gerçek olduğu anlaşıldı. Will Smith tekrar yerine oturarak Chris Rock'a küfürler yağdırmaya ve ''Bir daha karımın adını ağzına alma!'' diyerek bağırmaya başladı. 

Geceyi Olaylı Hale Getiren Will Smith'in Eşi Pinkett Smith'in Ne Hastalığı Vardı?

Will Smith'in eşi Pinkett Smith 2018 senesinden beri Alopesi Areata hastalığına sahip. Halk dilinde 'Saçkıran' hastalığı olarak da bilinen bu hastalık, bireyin saç, kaş, kirpik, sakal gibi tüylü bölgelerdeki tüylerin dökülmesine neden olur. Bu dökülme gözle görülür bir dökülme haline gelmektedir. Bu hastalığın sebebi bireyin bağışıklık sisteminin kendi hücrelerine saldırmasından oluşmaktadır. 

Will Smith'in Eşinin Hastalığı

Will Smith En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne Layık Görüldü

2021 yılında gösterime giren ve başrolünde Will Smith'in olduğu ''King Richard: Yükselen Şampiyonlar'' filmi ile ''En İyi Erkek Oyuncu'' ödülüne sayık görülen Will Smith, ödülü almak için sahneye çıktığında şunları dile getirdi: ''Bu benim için çok özel ve güzel bir an. Şu an ağlamamın nedeni ödülü kazanmış olmam değil, benimle çalışan ve beni izleyen yanımda olan tüm insanlara ışık tuttuğum için mutluluktan ağlıyorum. Sevgi size hiç beklemediğiniz ve yapmam dediğiniz şeyleri yaptırabiliyor.'' 

Daha sonra ağlayarak yaptığı konuşmanın sonunda seyirciden ve ödül töreninden yaptığı hareket nedeniyle özür dileyen Will Smith şunları söyledi: ''Denzel bana birkaç dakika önce şunu söyledi. Dikkatli ol, şeytan en mutlu olduğun anda senin için gelir!''

Will Smith Kimdir?

Tam ismi Willard Christopher Smith olan başarılı oyuncu 28 EYlül 1968'de Amerika'da doğmuştur. Kızılderili ve Afrika kökenli olduğu bilinmektedir. Babasının mesleği buzdolabı tamirciliği idi. Will Smith 13 yaşındayken anne ve babası boşanmıştır. Çok zeki bir çocuk olduğundan birçok üniversite tarafından burs teklifleri aldı. Will Smith şu an oyunculuk, yapımcılık ve rap müzisyenliği yapmaktadır.

2005 yılında yaptığı tüm filmlerin hepsinin gişe rekoru kırmasıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na adını yazdırmayı başarmıştır. Her yıl zenginler listesinde de adı yer almaktadır.

1992-1995 yıları arasında Sheree Zampino ile dünya evine girmiş ve Trey Smith isimli oğlu dünyaya gelmiştir. Daha sonra Jade Smith ile evlenen Will Smith'in bu evlilikten 2 çocuğu dünyaya gelmiştir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal