Will Smith Hakkında Merak Edilenleri Anlattı

Dünyaca ünlü oyuncu Will Smith, katıldığı bir podcastte çarpıcı açıklamalarda bulundu. İleride başkan adayı olmayı düşünebileceğini belirten oyuncu, ‘Sanırım şimdilik o makamın biraz derlenip, toplanmasını bekleyeceğim’ şeklinde konuştu.

04.03.2021-10:37 - (Son Güncelleme: 04.03.2021-10:37) Will Smith Hakkında Merak Edilenleri Anlattı

Grammy ödüllü oyuncu Will Smith, Jon Favreau, Jon Lovett, Dan Pfeiffer ve Tommy Vietor'un sunduğu Pod Save America podcastine konuk oldu.

Program sırasında Will Smith’e siyasete atılmakla ve ırkçılıkla karşı karşıya geldiği durumlarla ilgili düşünceleri soruldu. 52 yaşındaki oyuncu, bunun üzerine ‘Sanırım şimdilik o makamın biraz derlenip, toplanmasını bekleyeceğim. Sonra, ileride bir noktada bunu düşüneceğim’ ifadelerini kullandı.

‘PAYIMA DÜŞENİ YAPACAĞIM’

Will Smith, bu konuyla ilgili bir fikri olduğunu belirterek toplumsal uyum ihtimaline de inandığını söyledi. Smith, ‘İster sanat alanında kalarak ister bir noktada siyasete yönelik girişimler yaparak, payıma düşeni kesinlikle yapacağım’ dedi.

Amerika’da siyahi biri olarak büyüme deneyimlerini de anlatan oyuncu, Irkçı kelimenin kendisine en az 5 kez kullanıldığını dile getirerek ‘Neyse ki, bunu bana söyleyen zeki bir insan hiç olmadı’ dedi.

‘DAHA ZEKİ OLMAK ZORUNDAYDIM’

Smith, ‘Irkçıların ve ırkçılığın aptalca olduğu izlenimiyle büyüdüm, bunlarla baş etmek kolaydı. Onlar bu denli tehlikeliyken daha zeki olmak zorundaydım. Bir ırkçının gözlerinin içine baktığımda zeka emaresi namına hiçbir şeye rastlamadım’ şeklinde konuştu.

Cehaletle kötülük arasındaki farkın dikkatini çektiğini belirten Smith, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Neyse ki cehalet bariz kötülükten daha yaygın. Eğitim ve anlayış sürecinin ırkçılığın maalesef ülkemizin kumaşına işlemiş daha tehlikeli ve zor yönlerini hafifletebileceği konusunda da hep ümitli oldum’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal