Irina Shayk: Bir Çocuk Yetiştirmekle Çok Meşgulüm

Bradley Cooper ile 2019 yılında yollarını ayıran dünyaca ünlü model Irina Shayk, özel hayatı hakkında neden konuşmadığını açıkladı. Güzel model, ‘Açıklamak istemiyorum çünkü içimde yaşadığım şeyler. Bir çocuk yetiştirmekle çok meşgulüm’ dedi.

04.03.2021-09:59 - (Son Güncelleme: 04.03.2021-09:59) Irina Shayk: Bir Çocuk Yetiştirmekle Çok Meşgulüm

Irina Shayk, dört yıldır aşk yaşadığı Bradley Cooper ile 2019 yılında ayrılık kararı almıştı. Rus model, üç yaşındaki kızı Lea’nın sorumluluğunu ise Bradley Cooper ile eşit şekilde paylaşıyor.

‘ASLA ANLAMADIM’

Elle Dergisi'nin mart sayısı için röportaj veren Irina Shayk, ‘Ortak ebeveylik konusunu asla anlamadım. Ben kızımlayken tam anlamıyla anneyim ve o babasıylayken Bradley de yüzde 100 baba. Ortak ebeveynlik, ebeveynliktir’ şeklinde konuştu.

‘KENDİ HAYATIMA VE ARKADAŞLARIMA ODAKLANDIM’

35 yaşındaki Shayk, özel hayatı hakkında neden konuşmadığını ise şöyle anlattı: ‘Eski ilişkim tamamen benimle alakalı bir durumdur ve özeldir. Bunu açıklamak istemiyorum çünkü içimde yaşadığım şeyler. Bir çocuk yetiştirmekle çok meşgulüm. Eğer insanlar benimle ilgili yazmak isterlerse, yaparlar ama ben kendi hayatıma ve arkadaşlarıma odaklandım. Geri kalanı gürültü’

AŞK BİTMİŞTİ

Irina Shayk ile ABD'li oyuncu Bradley Cooper 2019 yılında ilişkilerini sonlandırmıştı. Ünlü çiftin ayrılık nedeni olarak ise şarkıcı Lady Gaga gösterilmişti. A Star Is Born adlı filmde birlikte rol alan Lady Gaga ile Bradley Cooper hakkında çıkan aşk iddiaları uzun süre gündem olmuştu.

‘ŞANSLIYDIK’

Rus model, verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullanmıştı: ‘Bence iyi ilişkilerde, kişi kendisinin en iyisini de en kötüsünü de ortaya koyuyor. Bu insan olmanın doğasında var. İki muhteşem insanın çok güzel bir ilişkisi olmayabilir. Sanırım biz bunu birbirimizde deneyimleyecek kadar şanslıydık’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal