WhatsApp'tan büyük adım! Rahatsız etme moduyla yeni bir dönem başlıyor

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özelliğin hayata geçirilmesi ile birlikte uygulamada 'Rahatsız etme' dönemi başlayacak.

19.06.2022-14:05 - (Son Güncelleme: 19.06.2022-15:01) WhatsApp'tan büyük adım! Rahatsız etme moduyla yeni bir dönem başlıyor

Facebook ve Instagram ile birlikte Meta şirketinin çatısı altında yer alan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir özellik geliştirme aşamasına girdi. Güncelleme ile birlikte gelecek olan özellik ile birlikte WhatsApp'ta "rahatsız etmeyin" modu yer alacak.

Dünyanın en çok kullanıcısına sahip mesajlaşma uygulaması WhatsApp, her geçen gün kendisini yeniliyor ve bünyesine yeni özellikler getiriyor. Bu güne kadar sohbetleri sessize alındığı özelliği barındıran WhatsApp, bünyesine sesli ve görüntülü aramaları da sessize alınabildiği yeni bir özelliğin üzerinde çalışmaya başladı.

WhatsApp rahatsız etme modu

Rahatsız etme moduyla yeni bir dönem başlıyor!

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kendi içeriğinde bir çok özelliği bir arada barındırmak ve aynı zamanda kullanıcılarından gelen talepleri de yerine getirebilmek adında sürekli kendisini yenileme gayreti gösteriyor. Bazı durumlarda sohbeti sessize alan özelliği kullanıcılarına sunan uygulama, şimdi de hem sesli hem de görüntülü aramaları sessize alabilen bir özelliği geliştirme çalışmalarına başladı.

Meta çatısı altında hizmet veren WhatsApp uygulaması kullanıcıları için "rahatsız etme" modunu aktif hale getirmeye hazırlanıyor. Uygulama, cep telefonlarında yerleşik olarak yer alan ve tüm bildirimlerin gelmesini engelleyen modu kullanmadan sadece WhatsApp'ta kullanılmasını sağlayan özelliği yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

WhatsApp rahatsız etme modu

WhatsApp cevapsız çağrılara yeni bir başlık geliyor

WhatsApp uygulaması, sadece rahatsız etme modu üzerinde çalışmalarını sürdürmüyor. Aynı zmanda uygulama içine 'Cevapsız Çağrılar' başlığı ile yeni bir bölüm getirmeye hazırlanan WhatsApp, bu özellik ile birlikte kulanıcılarının cevapsız çağrıları da kolaylıkla listelemelerini sağlayacak.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal