Whatsapp'a devrim niteliğinde bir güncelleme geldi: Farklı bir emoji özelliği geliyor!

Whatsapp'a devrim niteliğinde bir güncelleme geldi. Uygulamanın çok sevilecek özellikleri arasında yer alacağı belirtlien güncelleme yakın bir zaman sonra tüm kullanıcılar için açık olacak. Whatsapp’a eklenecek devrim niteliğinde güncelleme hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

24.03.2022-12:43 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-14:51)

Dünyanın en çok tercih edilen uygulaması olan Whatsapp, hemen hemen her gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Yapılacak son güncelleme ile kullanıcıları sevindirecek bir olaya imza atacak. 

Whatsapp’a farklı bir emoji özelliği geliyor

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısı bulunan Whatsapp, gün geçtikçe rakiplerini geride bırakacak güncellemelere devam ediyor.  Facebook’ta yıllardır yer alan ve Instagram’a da taşınan mesajlara emojili tepki verme özelliği, şimdi ise Whatsapp için denenmeye başlandığı açıklandı. Bazı beta kullanıcıları için sağlanan özellikte 6 farklı emojiyle mesajlara tepki verilmesi sağlanacak.

Whatsapp yöneticilerinin uzun süredir uğraşmakta oldukları 2.22.8.3 kodlu güncelleme, tüm kullanıcılar için aktif olduğu an emoji tepki özelliği de kullanılabilir hale gelecek. Bu sayede kullanıcılar, beğenmek, kırmızı kalp, gülmek, şaşırmak, üzülmek ve teşekkür etmek gibi emoji simgeleriyle yazışmadan da iletişim halinde kalabilecekler.  


Bu özellik çok konuşuldu

Whatsapp, kendi resmi sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamada kısa bir süre sonra emoji tepki özelliğinin tüm kullanıcılar için aktif hale geleceğini dile getirmişti. Bu haber, birçok teknoloji meraklısı tarafından sosyal medyaya taşındı ve kısa sürede gündem oldu.

Facebook ve Instagram platformlarında yer alan emoji tepki özelliğinin Whatsapp için bir eksiklik olduğunu düşünen sosyal medya kullanıcıları, bu güncellemenin Whatsapp için bir devrim olacağını savundular. Şimdilerde milyonlarca teknoloji tutkunu, Whatsapp tarafından açıklanan yeni özelliğin aktif hale geleceği günü dört gözle beklemeye başladı.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal