Whatsapp Sessiz Video Gönderme Nasıl Yapılır?

Son dönemlerde gizlilik sözleşmesi ile adından sıkça söz ettiren Whatsapp, yeni özelliklerini kullanıcılarına sunmak için hazırlık yapıyor. Buna göre Whatsapp'ta artık sessiz video dönemi başlıyor. Videoların sessiz gönderilebileceği bu özellik nedir? Whatsapp sessiz video gönderme nasıl yapılır?

08.02.2021-11:09 - (Son Güncelleme: 08.02.2021-11:09) Whatsapp Sessiz Video Gönderme Nasıl Yapılır?

Zaman zaman kullanıcılara yeni özelliklerini sunan Whatsapp'tan yeni bir özellik daha geliyor. WhatsApp'ın yakın zamanda Android beta kullanıcıları için sunduğu 2.21.3.13 güncellemesi ile, video paylaşımı yaparken 'sessiz video' göndermek mümkün hale geliyor. Peki Whatsapp sessiz video gönderme nasıl yapılır?

WHATSAPP SESSİZ VİDEO NEDİR?

WhatsApp hakkındaki yeniliklerin paylaşımında bulunan WA Beta Info sitesinin haberine göre sessiz video ya da orijinal adıyla Mute Video özelliği, kullanıcıların bir videoyu başkasına göndermeden önce sesini kapatma imkanı sunuyor.

WHATSAPP SESSİZ VİDEO NASIL KULLANILIR?

Whatsapp sessiz video özelliğinin nasıl kullanıldığı araştırılıyor. Whatsapp'ta videoyu sessize alma, düzenleme ekranında bulunuyor. Yani video düzenleme ekranındayken video sesini kapatıp karşı tarafa gönderebileceksiniz.

WA Beta Info'nun raporuna göre bahsi geçen özellik, Google Play Beta Programı'nda yer alan daha fazla kullanıcı için açılacak. Sessiz video özelliğinin bir süre daha test edilmesinin ardından yakın zamanda son kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal