WhatsApp Premium nedir? WhatsApp Premium hangi özelliklerle geliyor?

En çok tercih edilen mesajlaşma uygulamalarından Whatsapp, Premium özelliği ile kullanıcılarına kapılarını açıyor. Twitter hesabı üzerinden duyuru yapılması üzerine Whatsapp Premium özellikleri ve yeni sürümü araştırılmaya başlandı. Whatsapp Premium nedir? Whatsapp Premium özellikleri nelerdir? Whatsapp yeni sürümü hakkında tüm detaylar haberimizde yer almaktadır

18.05.2022-21:13 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-21:13) WhatsApp Premium nedir? WhatsApp Premium hangi özelliklerle geliyor?

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp yeni sürümü ile duyurusunu yaptı. 10 cihaza uygulanacak Whatsapp Premium işletim sistemi müşterilerine hizmet vermeye hazırlanıyor. Peki, Whatsapp Premium özellikleri nelerdir? Whatsapp Premium hakkında tüm detaylar...

Whatsapp Premium, 10 cihaza destek verecek!

Twitter hesabı üzerinden WABetalnfo'nun bugünkü paylaşımı kullanıcılar ile paylaşıldı. Whatsapp'ın yeni özellikleri 10 cihaza kadar destek verecek. Andorid, İOS ve masaüstü sürümleri için geliştirimi devam eden Whatsapp Business Beta, tüm hızıyla yaygınlaşmayı bekliyor.

Whatsapp Premium nedir?

Whatsapp Premium sayesinde özel iş bağlantısı kurulabilecek. Yeni gelecek özellikler Whatsapp Business sürümünde isteğe bağlı şekilde destek verecek.

İşletmelerin dikkat ettiği durum üzerinde çalışmalar devam ederken işletmenin yeni açıklamasına gözler çevrildi. Firmanın açıklama yaparak farklı özellikler ve yeniliklerin paylaşımı yapılacak. Mesajlaşma uygulaması olarak tercih edilen Whatsapp, Android cihazlar üzerinde arayüzünü değiştirdi. Uygulama yeniliklere devam ederken grup sohbetlerin sessiz sedasız çıkma durumu ize test edilme aşamasında yer almaktadır. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal