WhatsApp Geliştiricileriyle Doğrudan Sohbet Edilebilecek

Facebook'a ait mesajlaşma uygulamasının beta sürümündeki yeni özelliğe göre, uygulamaya ait geri bildirimler geliştiricilere doğrudan iletilecek.

25.03.2021-15:45 - (Son Güncelleme: 25.03.2021-15:45) WhatsApp Geliştiricileriyle Doğrudan Sohbet Edilebilecek

WhatsApp beta ve sürümünde bir dizi yenilik test ediyor. Mesajlaşma uygulamasının Android versiyonun beta testinde 2.21.7.3 sürüm numaralı yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu sürümde daha önceden de uygulamanın kodlarında fark edilen bir detay resmileşmeye başladı. Kullanıcılar artık WhatsApp'ın gelişitiricileriyle direkt olarak iletişim kurabilecekler. 

Yeni beta güncellemesinde sunulan özellikle beraber, uygulamada yaşadığınız bir sorunu ya da geliştirilmesini istediğiniz bir talebi doğrudan  WhatsApp geliştiricilerine iletebileceksiniz. Özet geçmek gerekirse, WhatsApp üzerinden uygulamanın geliştirici ekibine direkt olarak geri bildirimde bulunabileceksiniz.

NASIL KULLANILIYOR?

Hizmetin uygulama içerisinden sunulmasıyla birlikte Yardım menüsünden geliştiricilere ulaşılabilecek. "Bize Ulaşın" diye adlandırılan bölümde WhatApp ile ilgili bir mesele doğrudan iletilecek. Dileyen kullanıcıların cihaz bilgilerini de gönderebileceği menüden sonra sistem sohbet ana sayfasına yönlendirecek.

WhatsApp'la ilgili talebini gönderen kullanıcı işlemlerin ardından, WhatsApp yetkililerinin oluşturduğu bir sohbet grubuna alınacak. Burada da geri bildirimde bulunulan olayın detaylarından bahsedilecek ve soruna çzöümler aranacak. 

Özelliğin kararlı sürüme ne zaman geleceği konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal