WhatsApp durumu ve isim nasıl görünmez yapılır?

Whatsapp ismin görülmesini istemeyen kullanıcılar bunun nasıl gerçekleşeceğini merak etmektedirler. Whatsapp uygulamasından isim nasıl görülmez yapılır? Whatsapp profil fotoğrafı nasıl görülmez? Whatsapp durum görünmesin diye ne yapılır? İşte ayrıntılar.

15.05.2022-21:10 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-21:10) WhatsApp durumu ve isim nasıl görünmez yapılır?

Whatsapp uygulamasında isimleri görmüyorsanız bunun birkaç sebebi bulunmaktadır. Bunlardan biri ismini görmek istediğiniz kişinin sizin telefon rehberinde kayıtlı olması gerekir. Kayıtlı değilse göremeyebilirsiniz. Diğer bir sebep ise gizlilik kısmından ayarlardan simini gizle olaraktan değiştirildiyse isim gözükmez.

Whatsapp isim kısmını kimler görür?

Gizlilik ayarlarından yapılan düzenlemede isim, istedikleri kişiler tarafından gözükebilir. Whatsapp kullananlar gizlilik ayarlarından rehberde kayıtlı olanların isimlerini görebilir. Belirlenen kişiler veya herkes seçenekleri ile isim görülebilir. Profil ayarlarından bu ayarlamaları düzenleyebilirsiniz.

Whatsapp durumu nasıl görülmez?

Whatsapp durum paylaşımı, Android ve Iphone kullanıcılar tarafından 'ayarlar' kısmından 'gizlilik' seçeneği ile ayarlama yapılmaktadır. Whatsapp durum paylaşımını kimlerin göreceğine kimlerin görmeyeceğine de siz karar verebilirsiniz. Yine aynı ayarlamalardan düzenlemeleri kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Tek olaraktan durumların görüp görmeyen kişileri ayarlayabilirsiniz.

Whatsapp

Whatsapp karşı tarafın beni sildiği nasıl anlaşılır?

Birçok şekilde numaranın silindiği anlaşılmaktadır.

Eğer profil fotoğrafı bulunmuyorsa Whatsapp numara silinmiş olabilir.

Durumlar gözükmüyorsa numara silinmiş olabilir.

Whatsapp profil fotoğrafını kimler görebilir?

Ayarlar kısmından 'gizlilik' seçeneğinden yine ayarlamalar yapılarak whatsapp profil fotoğrafına kimlerin görüp kimlerin görmeyeceğini ayarlayabilirsiniz. Şu şekilde olmaktadır:

-Herkes: Bu seçenek seçili ise telefon numaranızın olduğu herkes sizin profil fotoğrafınızı görebilir.

-Yalnızca kişilerim: Bu seçenekte ise sadece rehberinizde kayıtlı olan kişiler profil fotoğrafınızı görür.

-Yalnızca ben: Bu seçenek seçilmişse telefonda kayıtlı ya da kayıtlı olmayan her kimse sizin profil fotoğrafınızı göremez.

Last Seen nedir?

Whatsapp 'ta en son kişilerin ne zaman kullandıkları, son görülmenin en son ne zaman olduğunu belirten bir uygulamadır. Last Seen, uygulama üzerinden kapatılabilir. Kapatılması durumunda da kullanıcılar başka hesapların son görülmelerini göremezler.

Rehberden silinen kimse Whatsapp 'ta beni görebilir mi?

Whatsapp profil fotoğrafınız 'Yalnızca Kişilerim' olarak ayarlı ise sizin profil resminizi ve durumlarınızı göremez. İsmi olup silinse bile sizin hem profilinizi hem de durumunuzu görebilir.

Numaramın engellendiğini nasıl anlarım?

Bunun anlamanın birçok yolları vardır. Bunlar;

-Numara aranırken sürekli meşgul ise engellenmişsiniz demektir.

-Whatsapp uygulaması üzerinden profil fotoğrafı, son görülme, durum gözükmüyorsa engellenmişsinizdir.

-Whatsapp 'ta atılan mesajlar iletilmiyorsa engellenmişsinizdir.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal