WhatsApp çöktü mü, neden açılmıyor? WhatsApp geçici olarak kullanılamıyor hatası ne zaman düzelecek?

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp’ta yaşanan sorunlara bir yenisi daha eklendi. Peki WhatsApp çöktü mü, neden açılmıyor? WhatsApp geçici olarak kullanılamıyor hatası ne zaman düzelecek? Son gelişmeleri haberimizden öğrenebilirsiniz.

17.05.2022-16:56 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-16:56) WhatsApp çöktü mü, neden açılmıyor? WhatsApp geçici olarak kullanılamıyor hatası ne zaman düzelecek?

Dünya genelinde milyonlarca hatta milyarlarca kullanıcıya sahip olan Whatsapp’ta zaman zaman yaşanan erişim sorunlarına bir yenisi daha eklendi. Whatsapp’taki hatalara son olarka ‘’Whatsapp geçici olarak kullanılamıyor hatası geldi. Kullanıcılar bu sorunun neden yaşandığını öğrenmek için arama motorları üzerinden ‘’WhatsApp çöktü mü, neden açılmıyor? WhatsApp geçici olarak kullanılamıyor hatası ne zaman düzelecek?’’ sorularıya araştırma yapıyor.

WhatsApp geçici olarak kullanılamıyor hatası ne zaman düzelecek?

Whatsapp erişim sorunu

Bir çok Whatsapp kullanıcısı son 1 gün içerisinde Whatsapp’a erişme konusunda sorunlar yaşadıklarını rapor etti. Bugün de devam eden Whatsapp geçici olarak kullanılamıyor hatasının neden olduğu veya ne zaman düzeleceği konusunda henüz Whatsapp yetkililerinden resmi bir açıklama gelmedi. İnsanlar ‘’WhatsApp çöktü mü, neden açılmıyor? WhatsApp geçici olarak kullanılamıyor hatası ne zaman düzelecek?’’ sorularının yanıtlanmasını merak içerisinde bekliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal