Tiktok mavi tik nasıl alınır, mavi tık hilesi nedir? Mavi tik alma başvuru şartları

Tiktok kullanıcıları mavi tik almak için gerekli koşulların ne olduğunu, mavi tik almak için neler yapmaları gerektiğini merak etmekte ve araştırmaktadırlar. Tiktok mavi tik nasıl alınır? Bunun için hangi koşullar sağlanmalı? İşte ayrıntılar.

17.05.2022-15:12 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-15:12) Tiktok mavi tik nasıl alınır, mavi tık hilesi nedir? Mavi tik alma başvuru şartları

Tiktok mavi tik almak isteyenler öncelikle uygulamadan başvuru yapmaları gerekmektedir. Mavi tik almak için İngilizce olarak Tik Tok'a mail atılması gerekilmektedir. Mail'de neden mavi tik almak istediğini de beyan etmelidir. Kısa ve yalın bir dil ile yazılmış olan maile cevap kısa bir süre içinde geri dönüş yapılacaktır.

Tiktok mavi tik alma koşulları

Mavi tik almak için gerekli koşullar şu şekildedir:

-Kişinin Tiktok hesabı ve güncel telefon numarası ile e-posta adresinin doğru olması gerekmektedir.

-Tiktok hesabını aktif kullanmanız gerekiyor.

-Tiktok içeriğinizin eğlenceli, diğer insanların dikkatlerini çekmesi gerekmektedir. Eğer dikkat çekmeyen, beğenilmeyen videolar paylaşmaya devam ederseniz hem beğeni hem de takipçi kaybedersiniz.

-Tiktok hesabınızda takipçi sayınızın fazla olması gerekiyor. En az 1.000 takipçiniz olması lazım.

-Videolarınızı gündemde olan içerikler üretmeniz gerekir.

-Hesabınızda her gün mutlaka içerik paylaşımında olmanız lazım.

-Paylaşılan içerik videolarında ki beğenilerin fake hesap olmaması gerekir.

-Tiktok 'ta arama butonunda hesabınızın fazlaca olması lazım.

Tanınmak için mavi tik almanız için bu koşullara dikkat etmeniz gerekmektedir.

mavi tik

Tiktok mavi tik ücreti ne kadar?

Tiktok tarafından mavi tik satılan bir şey değildir. Tiktok kullanıcıları mavi tik' a sahip olmak için belirlenen koşulları sağlamalı ve Tiktok 'un onaylanması gerekmektedir.

Tiktok mavi tik kaç takipçi ile alınabilir?

Tiktok hesabınızda en az 1000 takipçiniz varsa Tiktok mavi tik alabilme şansınız da vardır. Ne kadar çok takipçiniz artarsa mavi tik almanız da o kadar kolaylaşacaktır. Fakat unutulmamalı ki takipçi sayısı 999 olsa başvuru yapıldığında koşullar sağlanmadığından Tiktok mavi tik başvurunuzu onaylamaz.

Tiktok mavi tik ne işe yarar?

Tiktok mavi tik' in olması herkes tarafından bilinen biri olmanız anlamına gelir. Kullanıcıların mavi tik' a sahip olması herkesçe bilinmesine ve takipçileri sayesinde para kazanmalarına neden olmaktadır.

Tiktok mavi tik hilesi var mı?

Mavi tik hilesi bulunmaktadır. Tiktok tarafından koşullara uyulmayan kullanıcılara mavi tik olması onaylanmaz. Bunun üzerine bazı kimseler hile ile mavi tik alırlar. Tiktok 'un sistem açıklığından kaynaklanan bu sorun daha sonralarda kısıtlanmıştır. Hile ile alınan mavi tik hesapların hesapları kapatılmış, hesaba bağlı telefon numarası ve e-posta adresi kısıtlandırılmıştır.

Tiktok mavi tik Png ne demektir?

Tiktok mavi tık almak isteyen kullanıcıların mavi tik' in fotoğraf haline denilmektedir. Bazı kullanıcılar fotoğraflarında bunu kullanarak mavi tik almış gibi yaparak insanları kandırırlar. Böyle durumlara inanmamak lazım. Orijinal Tiktok mavi tik, kullanıcıların isimlerin yanında küçük bir sembol olarak yer alır. Buna dikkat etmeniz gerekir. Mavi tik' a sahip olan kullanıcılar profil fotoğraf ya da videolarında bulundurmazlar. 

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal