Whatsapp çıkartması nasıl yapılır? Kendi whatsapp çıkartmanızı yapmanız için öneriler

Whatsapp çıkartması nasıl yapılabiliyor? kendi çıkartmanızı whatsapp a eklemek için yapılması gerekenler sırası ile haberimizde sizin için verilmiştir.

17.04.2022-17:13 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-17:13) Whatsapp çıkartması nasıl yapılır? Kendi whatsapp çıkartmanızı yapmanız için öneriler

Günlük vaktimizin çoğunu telefon ile geçirmekteyiz. Özellikle whatsapp hayatımızın her alanımızda iletişim sağlayabilmemiz için önemli yer kaplamaktadır. Peki whatsapp kullanımını daha eğlenceli hale dönüştürebilmek için kendi çıkartmanızı yüklemeye nedersiniz? İşte whatsapp ta kendi çıkartmanızı eklemek için izlenmesi gereken yollar.

Sticker Maker for WhatsApp isimli uygulama ile kendi çıkartmalarınızı yada eğlenceli günlük hayatınızdan resimlerinizi arkadaşlarınız ile paylaşmak artık çok kolay. Bunun için yapılması gerekenler ise;

Öncelikle telefonunuza Sticker Maker for Whatsapp uygulamasını indirin.

Uygulama açıldıktan sonra “Create a new stickerpack”a basılır. Sonra önünüze çıkan ekrana çıkartma paketinizin ismini (üste) ve yazar ismini (alta) girip  “Create” tuşuna basılır.

Öncelik olarak paketinizin kapak resmini oluşturmalısınız. En üstteki kareye tıklayarak resim çekebilir yada olan resimlerinizden birini seçip yüklüyorsunuz.

Bir resmi seçtikten sonra istemediğiniz yerleri kesip “Yes, Save Sticker” tuşuna basmanız gerekmektedir.

 Paketinizin kapak resmini seçtikten sonra işlemlere devam edebilirsiniz.

 Bir önceki adımı diğer karelere tıklayarak tekrar ettirip kendi çıkartma paketinizi oluşturmuş olacaksınız. En son yüklenen resimlerden sonra “Publish Sticker Pack” 

seçeneğine basılır ve resimleriniz çıkartmalar şeklinde yüklenmiş olur.

Whatsapp kendi çıkarmamız nasıl yapılır

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal