Welinton Souza'dan Beşiktaş-Sporting Lizbon Maçı Öncesi Açıklamalar!

Beşiktaş'ın Brezilyalı savunma oyuncusu Welinton Souza, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Sporting Lizbon maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

18.10.2021-17:17 - (Son Güncelleme: 18.10.2021-17:17) Welinton Souza'dan Beşiktaş-Sporting Lizbon Maçı Öncesi Açıklamalar!

Şampiyonlar Ligi'nde C grubunda yarın akşam Vodafone Park'ta oynanacak olan Beşiktaş-Sporting Lizbon karşılaşması öncesinde bir süredir sakatlığı nedeniyle takımından ayrı kalan Brezilyalı yıldız Welinton Souza açıklamalarda bulundu.

WELİNTON SOUZA'NIN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALARI

Welinton Souza, Sporting Lizbon maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Sakatlığımı atlattım. Geçen seneden birçok oyuncu var aramızda. Hemen hemen aynı arkadaşlarla devam ediyoruz. Geçen sene iyiydik, bu sezon başında da iyiydik ama son maçtan bahsediyorsak, bununla ilgili aramızda toplantı yapıyoruz. Nasıl geçen sene sonunda ve bu sezon başında iyi savunma yapıyorsak, yeniden aynı şekilde devam edeceğiz. 2 güçlü ve büyük takıma karşı iyi ve kaliteli maçlar oynadık. Yarın da aynı şekilde olacak. Bütün maçlarda iyi oynayıp kazanmak istiyoruz. İyi oynayıp kazanıp önümüze bakacağız. Bütün maçları kazanarak parlak geleceğe iyi bakmak istiyoruz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal