Washington Post'ta dikkat çeken makale: Erdoğan'ın oynadığı kilit role vurgu yapıldı

ABD’nin ünlü gazetelerinden biri olan Washington Post’ta çarpıcı bir makale kaleme alındı. Yayımlanan makalede Erdoğan’ın oynadığı kilit role vurguda bulunuldu.

24.03.2022-11:48 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-11:52) Washington Post'ta dikkat çeken makale: Erdoğan'ın oynadığı kilit role vurgu yapıldı

ABD'nin önde gelen gazetesi olan Washington Post, 'Putin’i barış anlaşmasına kim ikna edecek?' sorusuna cevap aradı. 'Başka bir dünya lideri devreye girebilir mi?' sorusunun üzerinde duran Adam Taylor imzalı yorumda, hem Kiev’in hem de Moskova’nın güvenine sahip az sayıda liderin olduğu belirtilirken, Putin’in Ukrayna’ya açıkça askeri destek veren Paris ve Berlin’in arabuluculuğunu kabul etmeyeceği açıklandı.


Anahtar Erdoğan'da

Erdoğan ve İsrail Başkakanı Bennet her iki ülkenin lideriyle ilişkileri bakımından değerlendirildiği vakit, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İsrail Başbakanı Naftali Bennett’in, bu göreve uygun olduğu ifade edilen yazıda, Çin’in de, aslında Rusya’ya Batı’dan çok daha yakın olduğu hatırlatıldı.

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, Putin ile habersiz bir görüşme için bu hafta sonu Moskova’yı ziyaret etti. Bennett daha sonra Pazar günü yaptığı açıklamada, hem Rusya hem de Ukrayna ile temas halinde olduğunu ve barışın sağlanmasına yardımcı olmayı çok istediğini belirtti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal