15.01.2024-15:34 (Son Güncelleme:15.01.2024-15:34)


1

Şimdilerde eşiyle tatilde olan Wanda Nara, kocası Mauro Icardi ile ilk gecelerine dair her detayı anlatınca sosyal medyada olay yarattı.



2

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, sahada gösterdiği performanstan ziyade eşi Wanda Nara ile olan ilişkisiyle magazinin gündeminden düşmeyen bir isim.



3

Arjantin'den verdiği tatil pozlarıyla beğeni toplayan Wanda Nara, dış basına yaptığı özel itiraflarla sosyal medyanın gündemine oturdu.



4

Eşi Mauro Icardi ile ilk gecesini dair her detayı anlatan Nara, "Arkadaştık. Birbirimizle sürekli telefonda konuşurduk, onu kızlarla tanıştırırdım, biriyle birlikte olduğunda bana söylerdi" diyerek Icardi'nin o zamanki çapkınlıklarına değindi.



5

Wanda Nara, o dönem Icardi'yle bir tekne buluşmasında ünlü futbolcunun iş ve kadınlar için ayrı telefonları olduğunu görünce birini denize attığını itiraf etti.



6

Bununla da yetinmeyen Nara, ilk gecelerinden bütün ayrıntısıyla açık açık bahsetti: "Benden önce o yataktan 200 kadın geçmiş olmalı ama benden sonra tamamen yok oldu."



7

"Artık yatağa ihtiyacı kalmamıştı. Ertesi gün vücudumda hissettiğim acıyı hatırlıyorum çünkü her şeyi vermeye alışık değildim" "Her dört saatte bir Ibuprofen aldım" diyen Nara, yine açık sözlülüğünün dibine vurdu!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr