15.01.2024-14:47 (Son Güncelleme:15.01.2024-17:58)


1

Süperstar Ajda Pekkan, samimi itiraflarda bulunarak,



2

"Belki bir süperstar olamazdım ama çocuk sahibi olmayı çok isterdim. Benim için anne olmak kesinlikle içimde ukde olarak kalmış bir konu." açıklamalarıyla çocuk özlemini ve içinde ukde kalan annelik tecrübesini itiraf etti.



3

Hem benzersiz kariyeri, hem çalkantılı özel hayatı hem sahne tarzı ve estetikleriyle senelerdir adından söz ettiren süperstar Ajda Pekkan, verdiği röportajda olay yaratacak itiraflarda bulundu.



4

Ünlü isim, annelik duygusunun içinde ukde kaldığından bahsetti.



5

Geçen günlerde Harper's Bazaar'ın düzenlediği Yılın Kadınları Ödülleri'nde 'Yaşam Boyu İkon' ödülünü alan ünlü şarkıcıya "60 yıllık kariyeriniz boyunca içinizde ukde kalan bir şey oldu mu?" sorusu yöneltildi.



6

Süperstar ise "Belki bir Süperstar olmazdım ama çocuk sahibi olmayı çok isterdim. Daha genç yaşta hayatın koşturması, kaosu ve kariyer stresi içinde bunu göremedim. Düşünemedim... Anne olmak kesinlikle içimde ukde kalmış bir konu benim için." sözleriyle yanıtladı.



7

Ayrıca Ajda Pekkan, modaya büyük ilgisinin olduğunu ve şarkıcı olmasaydı "Yapacağım tek iş, moda tasarımcılığı olurdu." sözleriyle itiraflarına devam etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr