Waffle Dükkanı Dekorasyonu

Waffle her geçen gün arz, talebi artan ve birçok kişinin de işletmeciliğini yaparak hayatını kazandığı bir işletme alanı haline geldi Peki, Waffle dükkanı açarken nelere dikkat etmek gerekir?

13.06.2020-14:51 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-14:49) Waffle Dükkanı Dekorasyonu

İnsanların hazır tüketimlere olan ilgisinin giderek artmasına bağlı olarak oldukça popüler hale gelen bu dükkanlardan açmak için öncelikle açmak istediğiniz dükkanın işlek bir yerde olmasına dikkat etmelisiniz. Özellikle merkezi konumda bulunan ve genç kesimin çok fazla tercih ettiği yerler işletmenizin ileriye dönük olarak büyümesi için son derece önemlidir. Çünkü tüketilen gıda genellikle genç insanların, küçük çocukların tercih ettiği bir gıdadır. Bu yüzden lokasyonun buralarda olması önemlidir. Örneğin üniversite civarları, kreşler, liseler, eğlence aktivite merkezleri gibi yerlerin civarına yaptığınızda kesinlikle satışınız daha fazla olacak ve cironuz zamanla katlanacaktır. Eğer öğrencilere uygun menüler ya da indirimlerde yaparsanız işte o zaman, zamanla müşteri portföyünüzü da genişletmiş olacaksınız.

Tavsiyeler:

  • İmkan varsa paket servis hizmetiniz olursa cironuz katlanır.
  • Kullanılan ürünler en kaliteli ürünler olmalı ki, müşteriler devamlı gelsin.
  • İmkan varsa (Küçük şehirler özellikle) Çilek gibi meyveleri kendiniz yetiştirerek lezzete lezzet katın.
  • Dükkan genç ağırlıklı kişilere hizmet edeceği için Waffle dükkanı dekorasyonu için canlı renkler kullanın, Turkuaz, turuncu gibi dinamik renkleri dekorda kullanmaktan çekinmeyin.
  • Meşrubat çeşitliliği fazla olursa ciro aynı oranda katlanır. Meşrubatlar en karlı ürünler içindedir.
  • Müşterilerin uzun süre oturup işletmede daha fazla zaman geçirebilmesi için rahat koltuk ve masalar tercih edilmeli.

Waffle Dükkanı Açmak İsteyenlere Bazı Öneriler

Waffle dükkanı dekorasyonu nasıl olmalı? Ne renkler kullanılmalı? Ne kadar büyüklükte bir alana yapılmalı?

Öncelikle dekorasyon nasıl olmalı sorusu ile başlayalım waffle ın içindeki malzemelerde şekerlemeler, renk renk kremalar çeşitli renklerde meyveler bulunduğu için waffle dükkanı dekorasyonunuzu da renkli tercihlerden yana kullanın çünkü renkli seçimler hem insanların dikkat çekmesinden dolayı merak edip ilgilenmesinden dolayı içeri girip waffle yemesini sağlayacak hem de içindeki malzemelerle de bütünlük oluşturacağı için sattığınız şeyin daha dükkanın kapısından insanların anlamasına neden olacak. Örneğin bir duvarını kırmızı yapıp önüne koyacağınız masa, sandalyeleri bile kırmızı seçerek mekanı capcanlı tutabilirsiniz. Diğer bir duvarı sarı yaparak yine önüne koyacağınız sarı malzemelerle mekanı rengarenk hale getirebilir dikkat çekmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca sarı, kırmızı ve mavi renkleri iştah açıcı renkler olduğundan waffle dükkanınıza giren insanların acıkmasını ve yemek istemesini sağlayacaktır. Renklerin enerjisini kullanırsanız bilinç altında yaratacağınız anımsamayla mekanınızı hem renkli hem de yemesi tam eğlenceli olan waffle dükkanı dekorasyonunuzu tam anlamıyla yansıtmış olacaksınız. Ayrıca gel al müşterilerinizde mekanınızın kalitesini ve güzelliğini görüp bir daha uğrayıp oturarak yemek isteyecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal