Yapay Çiçek Duvar Dekorasyonu

Son zamanların en popüler şeylerinden biri yapay çiçek duvar dekorasyonu. Çiçekçilerden, pastanelere, kafelere kadar birçok yerde yapılıyor. Belirli konsept mekanlarda gördüğünüz bu özel duvarlar hakkında bilmedikleriniz haberimizde...

13.06.2020-14:47 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-14:44) Yapay Çiçek Duvar Dekorasyonu

Genelde daha romantik konseptli mekanlara yapılıyor hoş bir hava katmak için. Bir renk seçip onun tonlarını uyguladığınızda çok daha güzel gözüküyor açıklı koyulu bu duvarlar. Ayrıca özel günlere de eşlik ediyor yapay çiçek duvar dekorasyonu. Nişanlarda düğünlerde arka planda kullanılan tasarımlardan biri. O aşk dolu havası özel günler için kesinlikle tercih sebebi.

Yapay Çiçek Duvar Dekorasyonuna Nasıl Ulaşabiliriz? Nereden Yaptırabiliriz?

Öncelikle bu ürünlerin internette bile online satışı mevcut. Eğer görmeden almak istemiyorum diyorsanız daha bir çiçekçi de veya sadece bu işlerde yapan firmalarla iş birliği yaparak yaptırabilirsiniz. Ayrıca özel günleriniz için istiyorsanız da organizasyon şirketleri hazır paketler halinde sizin için hazırlıyor bile renk renk beğendiğinizi seçip kiralamanız mümkün. Böylece de boşu boşuna bir gün için bu tasarımı edinmek zorunda kalmamış olacaksınız. Soracak olursanız hemen hepimiz tabi ki doğal çiçekten yana kullanacağızdır seçimimizi ama uzun süreli duracak bir şey için bu pek kolay ve mümkün olmayacaktır tabi. Bu yüzden yapay kullanılması gerekmektedir.

Yapay Çiçek Duvar Dekorasyonu Konumu

Bir diğer konu bu duvarın önüne ne koymalı? Nasıl bir mobilya olmalı? Yapay çiçek dekorasyonu yaptığınız bir duvara kesinlikle kocaman büyük, ağır bir koltuk tercih etmemelisiniz. Bu duvarın daha çok güzelliğini kapatacak ya da önüne koyacağınız yarısına kadar kapatacak büyük bir modül dolap duvarın yarısını kapatacağından duvarın güzelliğinin görünmemesine sebep olacaktır. Yapak çiçek duvar dekorasyonu yaptığınız duvarın önüne daha çok ince çizgilerden oluşan minimal, kibar mobilyalar tercih etmelisiniz.

Duvarınız böylece çok daha şık ve gösterişli gözükecektir. Bunun dışında bütün bir duvarı kaplamanın size fazla geleceğini düşünüyorsanız belli bir alanı kaplayıp kendinize küçük küçük parçalardan olan ama belli bir bütünlüğü olan bir duvar tasarımı da yaratabilirsiniz. Eğer eviniz için düşünüyorsanız yapay çiçek duvar dekorasyonunuzu bizim önerimiz kesinlikle bu olacaktır. Çünkü eğer büyük bir eviniz yoksa bir bütün duvarın yapay çiçek duvar tasarımında olması ilk başlarda gözünüze çok hoş gözükse de bir süre sonra gözünüze çok boğucu gözükebilir. Bütün bunları göz önünde bulundurduktan sonra geriye kalıyor renk seçimlerini yapmak renk seçimi yaparken de dikkat etmeniz gerekenler var olan renkler dışında çok uçuk olmayan bir renk seçmemeniz aksi halde çok yapay duracak ve gerçeği yansıtmadığı için hiç hoşunuza gitmeyecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal