Vücut Losyonu Kullanırken Bu Hataları Yapmayın

Sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak isteyenlerin, vazgeçilmez ritüelleri arasında yerini alan vücut losyonlarını kullanırken, bunlara dikkat edin.

05.04.2021-15:54 - (Son Güncelleme: 05.04.2021-16:45) Vücut Losyonu Kullanırken Bu Hataları Yapmayın

Vücudu derinlemesine nemlendirmek, sabun ve temizleyicilerle deforme olmuş cildi daha sağlıklı hale getirmek için duştan sonra düzenli olarak kullanılan vücut losyonları oldukça önemlidir. Fakat yanlış kullanılması halinde vücut losyonları cildinize zararda verebilir.

Ilık suyla alınan bir duşun ardından 3 ila 5 dakika arasında vücut losyonu kullanmak en doğru aralık olarak kabul edilir. Bu süre içerisinde uygulanan losyon vücudun derinlemesine nemlenmesini sağlar.

Her ne kadar basit görünse de vücut losyonunuzu uygularken aslında farkında olmadan bazı hatalar yapıyoruz. Sizde cilt sağlığınıza dikkat ediyorsanız vücut losyonu kullanırken bu hataları yapmayın.

CİMRİ DAVRANMAYIN


Elbette, şişenin tamamını vücudunuza boca etmenize gerek yok. Ancak ne kadar uyguladığınız konusunda cömert olun. Az uyguladığınız losyondan istediğiniz verimi alamazsınız.

HER YERE UYGULAYIN


Vücudunuzun her bölgesini nemlendirdiğinizden emin olun. Unutmayın vücudun neme ihtiyacı var.

CİLT TİPİNİZE GÖRE LOSYON KULLANIN


Vücut losyonu seçerken; genel olarak, cildinizi uzun süre nemli tutacak besinleri, vitaminleri ve bileşenleri içeren bir ürün tercih etmelisiniz. Ancak cildiniz çok kuruysa daha yoğun içerikleri bir vücut losyonu tercih edebilirsiniz.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal