Volvo Yeni Logosunu Duyurdu

İsveç'in önde gelen araba markası olan Volvo, sade ve şık tasarım modasına uyarak yeni logosunu tanıttı.

27.09.2021-11:50 - (Son Güncelleme: 28.09.2021-11:25) Volvo Yeni Logosunu Duyurdu

İsveç'in ürettiği Volvo, Dünya’da seyir güvenliği, sağlamlığı ve dayanıklılığı ile kendini konumlandıran bir marka olarak tanınıyor. 97 yıllık geçmişinde sadece 7 logo değiştiren Volvo, tercih ettiği logolarda markanın imajını ve kimliğini hiç bozmadan sürdürüyor. 

Volvo, logosunda en son 2016 yılında değişiklik yapmıştı. Mavi ve gümüş temanın ön planda son logo yerini siyah ve sade bir logoya bıraktı. Yeni logo tasarımıyla Volvo, sağlamlığını ve güvenilirliğini daha ön plana çıkarma niyetinde. 

Logo’da sadelik trendi 2019 yılında Almanya’nın Volkswagen markası ile başlamıştı. Ardından birçok üretici de yeni akıma uyum sağladı. 


Seyir güvenliğini ve sağlamlığını ön plana çıkararak piyasada kendine marka değeri yaratan Volvo, ambleminde kullandığı yuvarlak ve ok sembolleri ile de bunu pekiştiriyor. 

VOLVO SAĞLAMLIĞINI PEKİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Ambleminde kullandığı yuvarlak ve ok sembolü, simyadaki 7 metalden biri olan demiri simgeliyor. Volvo 97 yıl önce yarattığı ve sürdürmeye devam ettiği bu amblemle piyasada güvenilir ve sağlamlığını vurgulamaya devam ediyor. 

Volvo, yeni tasarladığı logoyu sadece facebook resmi sayfasında yayınladı. İlerleyen zamanlarda birkaç değişiklik görebiliriz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal