Volkan Döne: 'Sorunları Aşabilecek Güçteyiz'

Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın yıldızlarından Volkan Döne, dünyayı saran coronavirüs pandemisi yüzünden liglere verilen arada neler yaptıklarını anlattı.

07.04.2020-14:41 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-14:34) Volkan Döne: 'Sorunları Aşabilecek Güçteyiz'
Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın voleybolcularından Volkan Döne, yeni tip Coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle dışarı çıkmadığını ve bu sürecin bitişinde tekrardan kısa zaman içersinde hazır olacaklarına inandığını söyledi.

Milli voleybol oyuncumu gerçekleştirdiği açıklamada, coronavirüs nedeniyle ertlenen liglerin yerini neyle doldurduklarını anlattı.

"Umuyorum ki bu süreç en kısa sürede normale dönecek, ülkemiz gibi biz de kaldığımız yerden devam edeceğiz." sözlerini dile getiren Volkan, "Takımımızın birlik ve beraberliği, gücü, uyum sorunu yaşamamızın önüne geçecek, tıpkı ülkemiz gibi. Hocalarımızın bizi en kısa zamanda geri dönecek şekilde hazırlaması birçok sorunu çözecek. Çok kısa zamanda hazır hale geliriz. Türkiye ve Halkbank'ın gücü sorunları aşmaya yeter." ifadelerini kullandı.

Halkbank'taki ilk sezonunda iyi performans göstermelerine rağmen kötü bir gidişat olduğunun belirten Döne,, "İkinci yarıda eksik yönlerimizi gidermek adına daha fazla çalışarak adaptasyonumuzu sahaya ve skora da yansıtmıştık. Performansımızı üst seviyelere çıkarmıştık. Sezon devam etseydi bu çalışmaların meyvesini alıp başarılı olacağımıza inancım tamdı." dedi.

Bu yıl dahil olduğu takımında bulunmaktak gurur duyduğunu ve hemen uyum sağladığını belirten yıldız oyuncu şöyle konuştu:

"Gençler, tecrübeliler, yabancı oyuncularla lego gibi birbirini tamamlayan bir takımız. Ben ve yeni gelen diğer arkadaşlarım hiçbir şekilde yabancılık çekmedik, yıllardır birlikte oynuyormuş hissi var. Bu sene arkadaş ortamı, aile ortamı çok güzeldi, herkes birbirine karşı anlayışlı ve her konuda yardımcı olmanın gayretindeydi."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal