Volkan Demirel istifa mı edecek? Maç sonu açıkladı

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, yöneltilen istifa sorularını yanıtladı. İşte detaylar...

24.01.2024-01:12 - (Son Güncelleme: 24.01.2024-01:12)

Trendyol Süper Lig’in 22. Haftasında Hatayspor ile Alanyaspor 1-1 berabere kaldı. Maç sonu Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Biraz daha dikkat etsinler”

Sözlerine takım olarak sıkıntılı bir süreçte olduklarına dikkati çeken Demirel "Maçlar 85 dakika olsa şu an farklı yerlerde olurduk ama yapacak bir şey yok. Futbol bu yüzden güzel. Sıkıntılı bir süreçteyiz ama bu süreci takım halinde en iyi şekilde atlatacağız. Geçen hafta taç atışında hakemin hatası diyorum ben. Bugünde yine bir taç atışından, biraz motive düşüklüğünden yapılan bir penaltı oldu. Penaltı için yorum yapmak istemiyorum. Genç hakemlerimize saygı duyuyorum. Türkiye'nin genç hakemlere ihtiyacı var ama maçlarda biraz daha dikkat etmeleri gerektiğini söyleyebilirim. Alt sıralardayız. Kırmızı bölgeye yakınız ve farkındayız. Allah'ın izniyle buradan çıkacağız. Çünkü bu takımı biz kurduk, planladık” cümlelerini kullandı.

İstifa sorusuna cevap verdi

Öte yandan Volkan Demirel, "Sezon sonunda Hatayspor'u bırakacak mısınız?" sorusuna ise "Bütün organizasyon, gelen, giden oyuncu, sponsorluklar, oyuncuların maaşları her şey bana ait. O yüzden yönetimlik bir durum yok. Burada ben her şeyi organize ettim. Ben de sezon sonuna kadar buradayım. Kimse kendini yormasın. Bu çocuklarla beraber nasıl takımı kurup, gecemizi gündüzümüze katarak planladıysam, sezon sonuna kadarda gecemi gündüzüme katarım, bu takımı ligde tutarım. Hatay benim için farklı bir yer oldu. Ailem gibi görüyorum burayı. Ailemi görmüyorum bir aydır. Burada Hatayspor için çalışmaya devam ediyorum. Sadece futbolcular da değil çalışan herkesle alakalı bütün organizasyonu ben yapıyorum. O yüzden de sezon sonu geldikten sonra bakarız, şartlar, durumlar neyse ona göre hareket ederiz” cevabını verdi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal