Vodafone TV kapanıyor mu, neden kapanıyor? Vodafone TV platformundan kötü haber!

Vodafone TV platformundan kullanıcılarına kötü bir haber geldi. 2011 yılından bu yana hizmet veren Vodafone TV’nin yakında kapanacağı öğrenildi. Peki Vodafone TV kapanıyor mu, neden kapanıyor? Sorunun yanıtı haberimizde...

29.04.2022-11:11 - (Son Güncelleme: 29.04.2022-11:11) Vodafone TV kapanıyor mu, neden kapanıyor? Vodafone TV platformundan kötü haber!

Türkiye’nin önemli telekominikasyon şirketlerinden birisi olan Vodafone’un 2011 yılından bu yana hizmette bulunan kanalı Vodafone TV’nin yakında kapanacağı öğrenildi. 90’ı aşkın yerli ve yabancı televizyon kanalını akıllı cihaz sahipleriyle buluşturan Vodafone TV’nin 31 Mayıs 2022 tarihinde tamamen kapanacağı açıklandı.

Vodafone TV kapanıyor mu, neden kapanıyor?

2020 yapımı Kafa Doktoru dışında herhangi bir yapımı kendi bünyesinde yayınlamayan Vodafone TV, genellikle Blu TV ile ortak kampanyalar düzenlemiş ve 2021 yılında Doğu dizisini Blu TV’yle beraber yayınlamıştı. Fakat Vodafone TV’nin yaptığı son açıklamaya göre 31 Mayıs 2022 tarihinden itibaren Vodafone TV’nin yayın hayatı sona erecek. Vodafone TV’den yapılan açıklama şu şekilde yer aldı:

Vodafone TV kapanıyor

Değerli müşterimiz, 31 Mayıs itibarıyla Vodafone TV hizmetimiz sonlanıyor. ancak sizleri de unutmadık ve size çok özel bir teklif hazırladık. Ayda 29,90 TL yerine sadece 25,90 tl'ye blutv'nin binlerce film, dizi, canlı tv ve özel yapımlarını izleyebilirsiniz. "blutvay" yazıp 5678'e ücretsiz göndererek vodafone mobil ödeme ile üyeliğinizi kolayca başlatabilirsiniz. Mevcut vodafone tv paketiniz otomatik olarak iptal edilecektir."

Vodafone TV’nin neden kapandığı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal