Aşk Bu Mu? Filmi tv'de ilk kez ATV'de

2018 yılında beyaz perdede yayınlanan Aşk Bu Mu? Filmi tv’de ilk kez ATV’de yayınlanacak. Filmin konusunu ve oyuncularını öğrenmek isteyenler internet üzerinden araştırma yapmaya devam ediyor. İşte filmin detayları...

29.04.2022-10:29 - (Son Güncelleme: 29.04.2022-10:29) Aşk Bu Mu? Filmi tv'de ilk kez ATV'de

Avşar Film imzalı 2018 yapımı Aşk Bu Mu? filmi bu kez televizyon ekranlarında milyonlarca izleyenle buluşacak. Yönetmeninin Ömer Uğur’un, senaristliğini Cüneyt İnay’ın yaptığı Aşk Bu Mu? Filmi bu akşam tv’de ilk kez ATV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Aşk Bu Mu? Filminin konusunu ve oyuncularını öğrenmek isteyenler arama motorları üzerinden araştırmalarını sürdürüyor.

Aşk Bu Mu? filmi konusu nedir?

Aşk Bu Mu?

Çocukluğundan bu yana hırsızlık yapan Umut adındaki bir genç, hayatının bir gün değişeceğinin hayalini kurmaktadır. Fakat aradığı hayale ulaşamayan genç aynı zamanda kayıp ailesini de bulamamaktadır. Hayalini gerçekleştirme konusunda Umut’tan daha ilerde olan Gülsüm ise hayatını olumlu bir şekilde sürdürmektedir. Fakat Gülsüm’ün bu hayatı karaciğer yetmezliği olduğunu öğrenmesi sebebiyle tersine döner. Nakil gerçekleşmezse hayatına veda edecek olan Gülsüm’ün kaderi Umut ile kesişmektedir. Genç adamın hayalini gerçekleştirme fırsatı ayağına gelse de bu durum göründüğü kadar kolay olmayacaktır. Zor bir sürecin içerisinde kendisini bulan Umut’un önemli bir karar vermesi gerekmektedir.

Aşk Bu Mu? filmi oyuncuları kimlerdir?

Aşk Bu Mu? filminin oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Kubilay Aka, Sadi Celil Cengiz, Evrim Doğan, Şerif Erol, Uğurtan Sayıner ve Salih Kalyon gibi isimler yer alıyor. 2018 yapımı romantik komedi filmi bu akşam saat 20.00’de ATV ekranlarında yeniden izleyenlerle buluşacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal