18.02.2021-13:46 (Son Güncelleme:18.02.2021-13:46)


1

Vizesiz Seyahat Edilebilecek 6 Ülke

Vizesiz Seyahat Edilebilecek 6 Ülke

Vizesiz seyahat edilebilecek ülkeler gün geçtikçe popülerleşmekte.



2

1) UKRAYNA

1) UKRAYNA

Ukrayna; tarihi geçmişi, renkli gece hayatı ve samimi insanlarıyla turistlerin uğrak mekanlarından. Dikkat çeken şehirleri arasında Kiev, Lviv ve Odessa gösterilebilecek ülke aynı zamanda konaklama, yeme-içme ve kültürel aktiviteler açısından son derece uygun.



3

2) GÜRCİSTAN

2) GÜRCİSTAN

Karadeniz'e kıyısı olan ve Türkiye'nin komşu ülkelerinden olan Gürcistan, kültürel değerleri ve toplumsal yapısıyla kendinizi evinizde hissedebileceğiniz başlıca ülkelerden. Ülkenin öne çıkan başlıca şehirleri Tiflis ve Batum'dur. Avrupa ve doğu kültüründen esintilerin hissedilebileceği Gürcistan, tatil rotanıza eklemeniz gereken yerlerden.



4

3) MAKEDONYA

3) MAKEDONYA

Balkan yarımadasının merkezinde yer alan Makedonya, günümüze kadar ulaşmış Roma ve Osmanlı döneminden kalma eserler ile dikkat çekmektedir. Sıcakkanlı insanları, ulusal parkları, tarihi birikimleri ve doğal güzellikleriyle Makedonya sizi eşsiz bir seyahat deneyimine davet ediyor.



5

4) FAS

4) FAS

Kazablanka başta olmak üzere Marakeş ve Rabat gibi önemli turistik şehirleri barındıran Fas, renkli sokakları, kültürü ve otantik mimarisi ile Kuzey Afrika'nın önde gelen ülkelerinden.



6

5) BREZİLYA

5) BREZİLYA

Güney Amerika'da yer alan Brezilya, Amerika kıtasının ABD'den sonraki en kalabalık ülkesi ve Güney Amerikanın ise en kalabalık ve büyük ülkesi konumundadır. Çok çeşitliliğe sahip ve renkli kültürü, eğlenceli toplumu ile Brezilya görülmesi gereken yerlerden biri olarak öne çıkıyor.



7

6) JAPONYA

6) JAPONYA

Bir takımada ülkesi olan Japonya çok eski bir geçmişe ve günümüze kadar ulaştırdıkları kültürleri ile öne çıkmakta. 127 milyonluk nüfusuyla dünyanın en kalabalık ülkelerinden biri olan Japonya'ya en çok turist bahar aylarında Sakura zamanında gelmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR