Vitor Pereira Transfer Listesini İletti!

Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda teknik direktörü Vitor Pereira, Başkan Ali Koç ve yönetimine şampiyonluk için takviye istediği bölgeler ile alakalı bir rapor hazırladı.

05.07.2021-12:03 - (Son Güncelleme: 05.07.2021-12:03) Vitor Pereira Transfer Listesini İletti!

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son hafta kaçıran Fenerbahçe, teknik direktör Erol Bulut ile yola çıktığı sezonda yol ayrımına gitmesinin ardından sezonu sportif direktörü Emre Belözoğlu ile tamamlamıştı.

TEKNİK DİREKTÖR KONUSUNDA BELİRSİZLİK HAKİMDİ

Geçtiğimiz sezonun sona ermesi ile birlikte sportif direktör Emre Belözoğlu'nun önümüzdeki sezonda takımın başında olmayacağının açıklanmasının ardından Fenerbahçe yönetimi önümüzdeki sezon için takımın başına getireceği teknik direktör ile ilgili çalışmalarına başlamıştı.

BEKLENMEDİK ANLAŞMA

Uzunca bir süredir devam eden teknik direktör belirsizliğinde adı Fenerbahçe ile anılan birçok teknik direktörün farklı takımlar ile sözleşme imzalamasının ardından sarı lacivertliler geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde eski teknik direktörü Portekizli Vitor Pereira ile anlaşmaya varıldığını açıklamıştı.

HOCA TAKIMLA BULUŞTU

Bugün itibari ile Fenerbahçe'de kamp kadrosuna katılan Vitor Pereira, oyuncuları ile buluşarak ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Portekizli teknik adamın önümüzdeki sezonda şampiyonluğu çok istediği öğrenilirken bu konu hakkındaki planları ise ortaya çıktı.

PLANLARINI BELİRLEDİ

Takımda yer alan Attila Szalai, İrfan Can Kahveci, Mesut Özil ve Dimitrios Pelkas'ın şampiyonluk yolunda büyük katkı sağlayacağını ifade eden Vitor Pereira, elindeki kadronun 3-4 takviye yapılmasıyla birlikte şampiyonluğa rahatlıkla ulaşabileceğini düşünüyor.

İSTEKLERİNİ İLETTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimi ile transfer konusu için görüşen Vitor Pereira, takıma 3-4 transfer yapılmasını istediğini iletti. Golcü bir forvet, skora katkı yapabilecek olan bir kanat, dinamik bir sağ bek transferi için öncelik isteyen Vitor Pereira aynı zamanda iyi rotasyon oluşturabilecek birkaç oyuncuyu daha kadrosunda görebilmek istediğini yönetime vermiş olduğu raporda iletti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal