20.09.2021-12:25 (Son Güncelleme:21.12.2021-16:17)


1

Vitor Pereira Yarım Kalan Hikayeyi Tamamlamak İstiyor!

Vitor Pereira Yarım Kalan Hikayeyi Tamamlamak İstiyor!

Sarı lacivertlilerde bu doğrultuda takımın başına eski teknik direktörleri Portekizli Vitor Pereira getirilmişti. Vitor Pereira'nın takımın başına getirilmesinin nedeni takımın dinamiklerini iyi bilmesinden ve Fenerbahçe'yi iyi tanımasından dolayı olduğu aktarılmıştı. Fenerbahçe ile hikayesi yarım kalan teknik adam, yeni sezonda Fenerbahçe'yi mutlaka şampiyon yapmak istiyor.



2

Taraftarlar Vitor Pereira'dan Çok Şey Bekliyor!

Taraftarlar Vitor Pereira'dan Çok Şey Bekliyor!

Portekizli çalıştırıcının takımı yeni sezonda her kulvarda başarılı bir hale getirmek için son hız çalıştığı aktarılıyor. Vitor Pereira'nın Fenerbahçe ile sezona iyi bir başlangıç yapmasının ardından son maçlarda gösterdiği etkisiz performans ise Vitor Pereira'yı yeniden eleştirilerin hedefi haline getirdi. Fenerbahçeli taraftarlar, Portekizli teknik adamda çok şey bekliyorlar. Bu anlamda Portekizli çalıştırıcı dikkatleri üzerinde taşıyor.



3

Vitor Pereira Kimdir?

Vitor Pereira Kimdir?

Vitor Pereira 26 Temmuz 1968 yılında Portekiz'in, Espinho şehrinde doğdu. Teknik adamlıktan önce futbol kariyeri olan teknik adam Portekiz'in alt liglerindeki takımlarında top koşturdu. Portekizli; Avanca, Oliveirensei Estarreja ve Lobao takımlarının formasını terlettikten sonra futbolculuk kariyerini noktaladı. Teknik adam asıl yükselişini teknik adamlık ile yaptı. Portekizli, 2004 yılında Sanjoanense takımının başına geçti. Buradan Espinho ve Santa Clara takımını çalıştırdı. Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira, sonraki zamanlarda başarılı performansı ile FC Porto'nun başına geçti. Buradaki başarılarının ardından Ahli, Olimpiakos ve Fenerbahçe'nin başına geldi. Sonraki süreçte Çin'in SH SIPG takımını çalıştıran başarılı çalıştırıcı ardından tekrar eski takımı Fenerbahçe'ye geldi.



4

Vitor Pereira'nın Başarıları Nedir?

Vitor Pereira'nın Başarıları Nedir?

Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira, Porto ile 2 kez Portekiz Süper Lig'ini kazandı. 1 kez Olimpiakos ile Yunanistan Ligi'ni kazandı. Olimpiakos ile, Yunanistan Kupasını kupa koleksiyonuna ilave etti. Başarılı çalıştırıcı Porto ile 2 kez de Portekiz Süper Kupa şampiyonluğu kazandı. Shangai takımıyla da Çin Ligi'ni ve Çin Kupası'nı kazandı.



5

Vitor Pereira'nın Oyun Anlayışı Nedir?

Vitor Pereira'nın Oyun Anlayışı Nedir?

Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira genel olarak 4-3-3 şeklinde oynatmaktadır.



6

Vitor Pereira Kaç Yaşındadır?

Vitor Pereira Kaç Yaşındadır?

Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira 53 yaşındadır.



7

Fenerbahçe'ye ikinci kez gelen Portekizli Vitor Pereira, Fenerbahçe'de lige iyi bir başlangıç yapsada son 4 haftada Süper Lig'de aldıkları sonuçlarla yoğun eleştiriler alıyor. Fenerbahçe, Vitor Pereira ile Süper Lig'in 12. haftasında 3 kez mağlubiyet yaşadı ve son olarak ligde Kaysersipor ile kendi evinde 2-0 geriye düştüğü maçta son dakikada Mesut Özil'in kaydettiği gol ile 2-2 beraberliği sağladı. Maçın ardından Vitor Pereira'ya taraftarlardan yoğun tepkiler geldi. Fenerbahçe'de bu sezon alınan kötü sonuçları ardından takımın teknik direktörü Vitor Pereira ile yolların ayrıldığı resmen açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR