Veda Mektubu dizisi ne zaman başlayacak, hangi gün? Veda Mektubu dizi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Tecrübeli ve kaliteli bir oyuncu kadrosuna ve ilgi çekici bir hikayeye sahip olan Veda Mektubu dizisi Kahramanmaraş depremleri sebebiyle ertelenmişti. Dizinin ne zaman yayınlanacağı merak edilen konuların başında yer aldı. Peki Veda Mektubu dizisi ne zaman başlayacak, hangi gün? Veda Mektubu dizi konusu nedir, oyuncuları kimler? Soruların yanıtları haberimizde...

20.02.2023-18:24 - (Son Güncelleme: 20.02.2023-18:24) Veda Mektubu dizisi ne zaman başlayacak, hangi gün? Veda Mektubu dizi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Veda Mektubu dizisi, iki hafta önce yaşanan ve Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremleri sebebiyle ertelenmişti. Yeni dizinin ne zaman başlayacağı ile ilgili sorular son saatlerde yeniden araştırılmaya başlandı. Veda Mektubu konusu ve oyuncuları da internet üzerinden araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Veda Mektubu dizisi ne zaman başlayacak, hangi gün? Veda Mektubu dizi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Veda Mektubu dizisi ne zaman başlayacak, hangi gün?

Veda Mektubu dizisi ilk bölümü 27 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

Veda Mektubu

Veda Mektubu dizi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Gerçek bir hikayeden uyarlanan Veda Mektubu dizisinde, modern ve güçlü iş kadını Alanur ve geleneklerinden vazgeçemeyen Antakyalı bir iş adamı olan Ziya'nın hikayesi işlenir. Geçmişte yaşadıkları aşkı aileleri yüzünden geride bırakmaları ve farklı hayatlarda yollarına devam ettikleri dizide Alanur ve Ziya'nın yıllar önce ayrılan yolu çocukları Aslı ve Mehmet'in aşkı ile yeniden kesişir.

Veda Mektubu dizisinin oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Bennu Yıldırımlar gibi isimler yer alacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal