Vatandaşlardan İBB’ye Sert Tepki: Zavallı İBB!

Yolda kalan İEET otobüslerine, CHP’li İBB çözümü yasakta buldu. Şoförleri de ‘Yapanı İşten Atarız’ diyerek tehdit etti.

16.08.2021-15:17 - (Son Güncelleme: 16.08.2021-15:26) Vatandaşlardan İBB’ye Sert Tepki: Zavallı İBB!

İstanbul Sefaköy’de bilinmeyen bir nedenle arızalanan İETT otobüsünü vatandaşların itmesi tepkilerin göz odağı oldu. CHP'li İBB'nin rezalet sonrası bakımsızlık yüzünden otobüsleri arızalanan şoförleri işten atmakla tehdit ettiği görüldü. Sefaköy’de bilinmeyen bir nedenle arıza yapan İETT otobüsünü vatandaşlar itti. Dün akşam saatlerinde tepkiye neden olan olay Küçükçekmece Sefaköy'de gerçekleşti. 

‘İBB TAŞIMIYOR, HALK TAŞIYOR’ 

Arızalanan otobüsü, vatandaşlar akan trafikte otobüsü itmeye çalıştı. Yaşanan o anlar yoldan geçen bir sürücünün cep telefonu kamerası ile görüntülenerek tepkilerin gelmesine neden oldu. Görüntülerde vatandaşların "Zavallı İBB... İBB taşımıyor, halk taşıyor İBB'yi" diyerek tepki gösterdiği görüldü. 

Geçtiğimiz ay İstanbul Sarıyer'de İETT otobüsü arıza yapmıştı. Otobüsün yolcular tarafından itilerek rampadan çıkarıldığı anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedilmişti.

ŞOFÖRLERE TEHDİT MESAJLARI 

CHP'li İBB'nin rezalet sonrası bakımsızlık yüzünden otobüsleri arızalanan şoförleri de işten atmakla tehdit ettiği ortaya çıktı. CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu imzasıyla arızalanan otobüslerin vatandaşlar tarafından itilmesi yasaklandı. Şoförlere gönderilen yazıya göre otobüsün vatandaş tarafından itilmesine müsaade eden şoförün işine son verileceği açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal