Vatandaşlar için hafta sonuna özel kampanya başladı! Başvuru yapan en az 400 TL alacak

Vatandaşlar için hafta sonuna özel kampanya an itibariyle başladı. Vakıfbank’ın başladığı bu kampanyaya başvuran vatandaşlar en az 400 TL alacak.

14.05.2022-18:01 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-18:21) Vatandaşlar için hafta sonuna özel kampanya başladı! Başvuru yapan en az 400 TL alacak

Türkiye’nin en önemli kamu bankalarından birisi olan Vakıfbank, son yıllarda görülmeyen bir kampanya başladı. Vakıfbank’ın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Vakıfbank müşterisi olan vatandaşlara en 400 TL ödeme yapılacak. Mayıs ayına kadar devam edecek olan bu nakit avans kampanyası kapmasında 25 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatı da insanlara sağlanacak.

Vatandaşlar için hafta sonuna özel kampanya başladı

Vakıfbank, ekonomik sorunlar sebebiyle günlük hayatını dahi zar zor geçiren vatandaşlara yardım elini uzatmak için harekete geçti. Bankadan yapılan açıklamaya göre ek bir masraf veya komisyon ödemesi olmadan 12 ay vade ve düşük faiz avantajlarıyla nakit avans çekme fırsatı başladı.

Nakit avans

Vakıfbank’ın başlattığı bu kampanyaya başvuru yapmak isteyenler kendilerine en yakın Vakıfbank ATM’sine giderek günlük 5000 TL’ye kadar nakit avans çekme fırsatına sahip olacak. Bunun için kredi notunun yeterli olması gerekiyor. Ayrıca Vakıfbank’ın mobil veya internet bankacılık sistemleri üzerinden 25 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi çekliebilecek. 

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal