Vasi nedir, ne demek? İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses'ten vasi davası

İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses'in aralarında sular durulmuyor. Uzun süredir ikilinin arasındaki kavga devam ederken yaşanan tartışma sonrası Ahmet Tatlıses soluğu mahkemede aldı. İbrahim Tatlıses'in akıl sağlığının yerinde olmadığından şüphe ettiğini belirten Ahmet Tatlıses, babası için vasi atanması üzere dava açtı. Bunun üzerine okurlar vasi ne demek? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...

29.06.2022-18:59 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-18:59) Vasi nedir, ne demek? İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses'ten vasi davası

İki Tatlıses arasındaki gerginlik gün geçtikçe büyürken Ahmet Tatlıses son çare olarak adliye yollarını tuttu. İbrahim Tatlıses'in silah saldırısına uğradığı zaman oğlunun kasayı boşalttığını iddia edilirken gündemde ortalık karıştı. İbrahim Tatlıses, Ahmet Tatlıses hakkında sert açıklamalarda bulunurken kötü sözler havada uçuştu. Baba oğul arasındaki gerginlikte ki son durum merak konusu oldu.

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet hakkında söyledikleri sonrasında karşılıklı iddialaşmalar başladı. Ahmet Tatlıses, babasının akıl sağlığından şüphelendiğini belirtirken mahkeme yollarını tuttu. Avukat Necmi Uğur Çelikel, İbrahim Tatlıses için vasi atanması için dava açtı.

İbrahim Tatlıses vasi atanması

Vasi ne demek?

Akıl sağlığı yerinde olmayan birinin malının, mülkünün başkası tarafından yönetilmesi ve o yöneten kişiye de vasi denmektedir.

Neler olmuştu?

İbrahim Tatlıses Babalar Günü paylaşımında "Baba candır, babanın kıymetini bilmeyenler ahmak oğlu ahmaktır." sözlerini paylaşması oğlu Ahmet Tatlıses ve Adalet Sara ile aralarındaki sorunların büyümesine neden oldu. Bu söylemlere karşılıksız kalmayan Adalet Sara'dan sert yanıt gelmesi üzerine İbrahim Tatlıses ağzına gelen her şeyi söyledi.

İbrahim Tatlıses Ahmet Tatlıses kavgası

''Hangi babaların babalar günü kutlu olsun?''

Adalet Sara, Babalar Günü'nde, "Bugün Babalar Günü’ymüş… Hangi babaların günü kutlu olsun; Anneden öksüzüne anne olmuş, çıkarına uçkuruna el uğruna evladını feda etmeyenlerin! Kız-oğlan, üvey-öz ayrımı yapma-dan sevgisini kuruşunu pay edenlerin… ‘Namus davası’ diye annesine, kızına, karısına hayatı zindan etmeyenlerin! Evladının derdiyle dertlenen, mutluluğuyla mutlananların. Kendisi ferahlık içinde, evladını bedbahtlıkla yaşatmayanların. Kendisinin olmasa da, baba şefkatiyle evladıymış gibi evlat büyütenlerin. Bugün Babalar Günü’ymüş… Hangi babaların günü kutlu olsun? Hayat yükü omuzunda olan… Babadan yetim kalmışların, baba gibi baba olanların ve… Baba gibi annelerin günü kutlu olsun." ifadelerini kullanarak babasına göndermelerde bulundu.

İbrahim Tatlıses Ahmet Tatlıses kavgası

''Adını duymak istemiyorum''

İbrahim Tatlıses tarafından ağır söylemler devam ederken Tatlıses, çocuklarım arasında ayrım yapmaz en büyük olan hariç diyerek açıklamalarda bulunan ünlü türkücü oğluna 7 dükkan verdiğini ve hepsini batırdığını iddia etti. Onun adını duymak istemiyorum diyerek sözlerini tamamlayan sevilen isim oğlu tarafından çok ağır sözler duyduğunu fakat söylemeyeceğini belirtti.

''Şirketin kasasını boşalttı''

İbrahim Tatlıses dur durak bilmeden oğlu hakkında şok eden açıklamalarına devam ederken "Hastaneye gitti, eğer bir damla gözyaşı döktüysem… İhanete uğradım ihanete. Ben vuruldum, direkt şirkete gidip kasayı boşalttı. Niye diğer çocuklarım yapmıyor da o yapıyor? Neden benim ellerim kasılıyor, ‘hep içime atıyorum’ diye. Adalet Hanım senin bende ne hakkın var? Üç bin lira ödüyorum, daire verdim oturuyorsun." ifadeleri gündeme damgasını vurdu.

İbrahim Tatlıses Ahmet Tatlıses kavgası

''Evleneceğim bütün malları onun üzerine yapacağım''

İbrahim Tatlıses bu sefer de büyü iddiaları ile gündeme geldi. Bodrum'daki evine domuz yağı sürüldüğünü söyleyen Tatlıses, çekirdek ailemi kurmuştum evleniyordum fakat şuan aramız açık ona her şey feda olsun bütün mallarımı onun üzerine yapıcam bahsettiğim kişi Gülçin Karakaya. açıklamasında bulunulurken Tatlıses evlenmek istediğini fakat çocuklarının para gitmesin diye evliliğine karşı çıktığını belirtti.

''Akıl sağlığıyla ilgili şüphem artmıştır''

Ahmet Tatlıses bu zamana kadar olan bütün hakaretlere susarken bu defa sessizliğini bozdu. Adalet Sara'nın çarşaf giymesine laf eden İbrahim Tatlıses'e karşılık gecikmedi. Annem değil kim olursa olsun dini inançları yüzünden tercih ettiği kıyafeti üzerinden aşağılanamaz buna göz yummam diyen Ahmet Tatlıses, hiç kimse benim anneme yıla diyemez benim annem eski bir devlet memuru ve namuslu bir kadındır. "Domuz yağı sürdüler, sevgilime büyü yaptılar, bizi ayırdılar" gibi iftiraların arkası kesilmezken korkunç ve utanç verici iftiraları kabul etmiyorum ve bu iftiralardan dolayı akıl sağlığından şüphe ediyorum sözlerini kullanan Ahmet Tatlıses'de soluğu mahkemede aldı.

''İftira attı''

Ahmet Tatlıses sonrasında annesi Adalet Sara'da sessizliğini bozdu. Adalet Sara, maddi manevi gerçek dışı olan yalanlar, iftiralar ve hakaretlere maruz kalıyorum ifadelerini kullanırken sosyal medya üzerinden içini döktü.

Adalet Sara'dan İbrahim Tatlıses'e cevap

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal