Dilan Eylem Öz öldü mü, neden öldü? Kısmetse Olur yarışmacısı Dilan Eylem ölüm sebebi belli mi?

Kanal D ekranlarının bir zamanlar sevilen programı Kısmetse Olur tarafından ünlenen Dilan Eylem Öz'den iki gündür haber alınamıyor olması telaşları arttırdı. 24 yaşındaki genç kız Öz'ün İstiklal Caddesi'nde bulunan evine gidilerek araştırma başlatıldı. Dilan Eylem Öz'ün öldüğüne dair çıkar haberler üzerine meraklar arttı. Dilan Eylem Öz öldü mü, neden öldü, kim öldürdü? sorularına yanıt arayan vatandaşlar için tüm detaylar haberimizde

29.06.2022-18:48 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-18:48) Dilan Eylem Öz öldü mü, neden öldü? Kısmetse Olur yarışmacısı Dilan Eylem ölüm sebebi belli mi?

İstanbul Avcılar'da Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde büyükannesi ile aynı evde yaşayan 24 yaşındaki Dilan Eylem Öz'den haber alınamaması üzerine araştırmalar başladı. Yapılan arama çalışmaları sonrasında Kısmetse Olur'un sevilen ismi Dilan Eylem Öz ölü olarak bulundu. Cenazenin incelenmesi üzerine Öz'ün neden öldüğü ya da öldürüldüğü hakkında çalışmalar başladı.

Kısmetse Olur Dilan Eylem Öz öldürüldü mü?

Büyükannesi ile ayı evde yaşayan 24 yaşındaki Dilan Eylem Öz, büyükannesinin memleketine gitmesi sonrasında evde yalnız kalmaya başladı. Uzun süre kendinden haber alınamayan Öz'ün evine çilingir yardımı ile girildiğinde genç kızın hareketsiz bir şekilde yattığı görüldü.

Kısmetse Olur Dilan Eylem Öz öldü

İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine gelerek Dilan Eylem Öz'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri incelemeleri başlatılırken Adli Tıp Kurumuna otopsi için cenaze gönderildi.

Kısmetse Olur programı ile adını duyuran Dilan Eylem Öz'ün neden öldüğü yapılan otopsi sonucu ile kesinlik kazanırken uyuşturucudan dolayı öldüğü iddiaları gündeme geldi. 

Kısmetse Olur Dilan Eylem Öz öldü

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal