Ali Ağaoğlu sağlık durumu nasıl? Son Dakika! İş insanı Ali Ağaoğlu'ndan üzen haber, kalp krizi geçirdi

Son dakika bilgisi olarak yayınlanan haber yürekleri ağza getirdi. İş adamı Ali Ağaoğlu'ndan kötü haber geldi. Kalp krizi geçiren Ağaoğlu kısa sürede gündeme gelirken internet arama motoru üzerinden sıklıkla Ali Ağaoğlu'nun sağlık durumu araştırılmaya başlandı. Ali Ağaoğlu'nun sağlık durumu nasıl, iyi mi? İşte detaylar...

29.06.2022-17:30 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-17:30) Ali Ağaoğlu sağlık durumu nasıl? Son Dakika! İş insanı Ali Ağaoğlu'ndan üzen haber, kalp krizi geçirdi

68 yaşındaki iş insanı Ali Ağaoğlu'nun kalp krizi geçirdiği gündeme bomba gibi düşerken ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Sağlık durumu hakkında araştırmalar devam ederken hızlı müdahale edilmesi halinde Ali Ağaoğlu'nun son durumu merak edildi. Ali Ağaoğlu sağlık durumu nasıl?

Ali Ağaoğlu sağlık durumu nasıl?

İstanbul Ataşehir'de özel bir hastaneye kaldırılan Ali Ağaoğlu'nun kalp krizi geçirdiği ama hızlı müdahale ile iyi olduğu tahmin edilmektedir. Henüz Ağaoğlu'nun sağlık durumu hakkında bilgilendirme yapılmadı. Değerli okurlarımız için açıklama yapılmasıyla beraber detaylara haberimizde yer vereceğiz.

Ali Ağaoğlu sağlık durumu nasıl

Ali Ağaoğlu kimdir?

1964 yılında Trabzon'da dünyaya gelen iş insanı Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Lise eğitimini yarıda bırakarak ticarete atılan Ali Ağaoğlu, 2017 yılından itibaren alınan veriler üzerine 1 milyar dolar servetle beraber Türkiye'nin 27. zengin ismi olarak tanınmaktadır. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal