Van Gölü'nde İki Ceset Daha Bulundu: Ölü Sayısı 48'e Çıktı

Van Gölü'nde batan tekneye yönelik çalışmalar devam ediyor. Tekne geçen hafta bulunurken, bugün gölden cesetler çıkarılmaya devam etti. Son olarak 2 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Hayatını kaybedenlerin sayısı 48'e yükseldi.

18.07.2020-11:11 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-13:20) Van Gölü'nde İki Ceset Daha Bulundu: Ölü Sayısı 48'e Çıktı

27 Haziran tarihinde Van'ın Gevaş ilçesine bağlı Altınsaç Mahallesi'nden tekneyle Van Gölü'ne açılan tekne batmıştı. Batan tekneyi aramak için çalışmalar başlatılırken, tekne Çarpanak Adası açıklarında 106,5 metre derinlikte bulunmuştu.

Teknede yaklaşık 50-60 kişi olduğu düşünülürken, Van Gölü'ndeki çalışmalar devam ediyor. Bugün 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Bu gelişmenin ardından ölü sayısı 46'ya çıktı.

Kaybolan kişileri arama çalışmaları Jandarma İç Güvenlik Timleri, Su Altı Arama Kurtarma (SAK), Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ile Sahil Güvenlik ekipleri, ROW cihazlarıyla Çarpanak Adası açıklarında devam ediyor.

VAN GÖLÜ'NDEN ÇIKARILAN CESET SAYISI 48'E YÜKSELDİ

Ekipler bugün yaptığı çalışmada 2 kişinin daha cansız bedenine ulaştı. Bu gelişmenin ardından gölden çıkarılan ceset sayısı 48'e yükseldi.

Öte yandan konuyla ilgili olarak 5 kişi gözaltına alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal