Valorant ping nedir, nasıl düşürülür? Valorant ping sorununun çözümü

FPS türü oyunlardan biri olan Valorant’da ping sorunu gündemde en çok araştırılan konulardan biri oldu. Bir Riot Games oyunu olan Valorant, oyuncularının karşısına sık sık ping sorununu çıkarmaktadır. Valorant ping sorunu nasıl giderilir? Valorant ping düşürme nasıl yapılır? Soruları internette sık sık araştırılmaktadır. İşte Valorant ping sorunu hakkında merak edilenler…

27.06.2022-14:25 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-14:25) Valorant ping nedir, nasıl düşürülür? Valorant ping sorununun çözümü

Riot Games’in FPS türü oyunlarından biri olan Valorant oyuncuları ping sorunuyla uğraşmaktadır. Oyunda galibiyetin önünde önemli bir engel olan ping sorununa oyuncular çözüm aramaktadır. Oyunda kullanıcıların karşısına çıkan yüksek ping sorununun çözümü internette en çok araştırılan konulardan biridir. 

Yüksek gecikme anlamına gelen ping sorunu FPS oyunlarında oyuncuların karşılaştığı sorunlardan biridir. Birçok kullanıcının dahil olduğu çoklu oyunlarda sıkı bir çatışma esansında yaşanan ping sorunu oyuncuların sinirini bozmaktadır. 

Valorant ping sorunu

Valorant ping sorunu nedir, nasıl çözülür?

Valorant oyununda oyuncuların sıkça karşılaştığı sorun olan ping sorunu birçok farklı sebepten kaynaklanabilmektedir. Bu durumda oyuncu öncelikle sorunun kaynağını bulmalıdır. 

Sorun internet kaynaklıysa kullanıcılar, hız testi yaparak internet servis sağlayıcılarını kontrol etmelidir. Bu durumda kullanıcılar modemlerini yeniden başlatarak internet sorununu çözmelidir. Sorunu gidermek için ayrıca geri planda çalışan diğer uygulamaları kapatmak da faydalı olabilmektedir. 

Valorant ping düşürme nasıl yapılır?

Valorant oyununda ping sorunu yaşayan oyuncular, yüksek internet hız planı almalıdır. Oyuncular Wifi yönlendirici ayarlarını düzeltmelidir. Wifi’de bulunan aktif kullanıcı sayısını sınırlamalıdır ve Valorant görev yöneticisini yüksek öncelikli olarak ayarlamaları gerekmektedir. Kullanıcılar ayrıca, arka planda çalışan uygulamaları ve işlemleri durdurmalıdır. 

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal