Valorant Battle Pass 2022 ne zaman bitecek, ne zaman sıfırlanacak?

Valorant Battle Pass oyuncuları, yer aldıkları rank sisteminin bitmesini ve yeni rank sistemine geçmeyi bekliyor. Peki, Valorant Battle Pass bitiş tarihi belli mi, ne zaman bitecek? İşte detaylar...

22.04.2022-22:49 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-22:49) Valorant Battle Pass 2022 ne zaman bitecek, ne zaman sıfırlanacak?

Oyuncuların merakla araştırdığı Valorant Battle Pass bitiş tarihi belli oldu. Tüm oyunlarda olduğu gibi Valorant'ta da dereceli sistem sezon sonuna gelindiğinde sıfırlanacak. Ancak bu sorunun yanıtını vermek için henüz çok erken.

Valorant Savaş Biletleri, yapılan son güncellemeyle gelen üçüncü kısım şeklinde 13 Ekim tarihinde başlamıştı. Bu güncellemenin son tarihi 28 Nisan 2022 olarak açıklandı.

Valorant Battle Pass oyununun avantajlı yönleri nelerdir?

Oyunun avantajlarını şu şekilde sıralamak mümkündür;

- Oyunu oynamaya devam edenler XP elde ediyorlar demektir. Biletlerde ilerleme göstererek koleksiyonlarına ekleyebilecekleri çeşit çeşit kozmetik ürünleri açabiliyorlar.

 valorant

- Seçkin Savaş Bileti almayı isteyen oyuncular ise, biletlerin geçerli sayıldığı sürede oyun için harcadıkları emeklerinin karşılığında çeşitli ödüller kazanabilecekler.

- Savaş biletinin seçkin versiyonundan alınması oyunculara daha çok ödül kazanma imkanı sunacak. Kurucular için ödül kalitesi sayısından daha önemli bir konudur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal