MHRS çöktü mü, neden açılmıyor? MHRS mobil uygulaması neden hata veriyor?

Vatandaşların sağlık kuruluşlarından randevu almak amacıyla kullandığı MHRS mobil uygulamasına erişim problemi yaşanıyor. Konu sosyal medyada gündeme gelirken MHRS’nin neden hata verdiği tartışma konusu oldu. Peki MHRS çöktü mü, neden açılmıyor? MHRS mobil uygulaması neden hata veriyor? Soruların yanıtları haberimizde...

22.04.2022-17:25 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-17:25) MHRS çöktü mü, neden açılmıyor? MHRS mobil uygulaması neden hata veriyor?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte vatandaşların hastanelerden randevu almalarını daha kolay hale getiren Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nde (MHRS) şu sıralarda erişim sorunu yaşanıyor. MHRS’nin mobil uygulamasına giriş yapılma konusunda yaşanan sorunlar sonrası ‘’MHRS çöktü mü, neden açılmıyor? MHRS mobil uygulaması neden hata veriyor?’’ soruları sosyal medyada gündeme geldi.

MHRS çöktü mü, neden açılmıyor?

MHRS çöktü mü

Son bir kaç saattir pek çok kullanıcı MHRS mobil uygulamasına giriş yaparken çeşitli hatalarla karşı karşıya kalıyor. Konu hakkında ise MHRS’den MHRS söz konusu hata uyarısının ardından “Konuyla ilgili teknik çalışmalar devam etmektedir. En kısa sürede hizmet vermeye devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.” açıklaması yapıldı.

MHRS’de yaşanan sorunun ne zaman çözüleceği konusunda net bir zaman verilmedi. Konu hakkında bir son dakika gelişmesi olması durumunda detayları haberimizde bulabilirsiniz.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal