Valilikten açıklama yapıldı: O yollar trafiğe kapatılacak

Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada yılbaşı kutlamaları nedeniyle araç trafiğine kapatılacak yolların isimlerine yer verildi. İşte o yollar...

30.12.2022-11:24 - (Son Güncelleme: 30.12.2022-17:15) Valilikten açıklama yapıldı: O yollar trafiğe kapatılacak

Yılbaşı kutlamaları nedeniyle Ankara’da alınan önlemlerle ilgili olarak Ankara Valiliği’nden bir açıklama yapıldı. Valilikten yapılan açıklamada, yılbaşı kutlamaları nedeniyle araç trafiğine kapatılacak yolların isimlerine yer verildi.

O yollar trafiğe kapatılacak

Ankara Valiliği’nin yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Ankara Valiliği Kapalı Yollar

"31 Aralık günü yapılacak yılbaşı kutlamaları ile ilgili olarak ilimizde bulunan kamu kurum ve kuruluşları, stratejik/ekonomik öneme haiz hassas bölgeler ile otogarlar, tren garları, havalimanı, meydanlar, alışveriş merkezleri, park/bahçeler, eğlence merkezlerinin olduğu bölgeler, oteller ile halkımızın yoğun olarak kutlamalara katılacağı değerlendirilen yerlerde huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır.

Ankara Valiliği Kapalı Yollar-1

Söz konusu etkinlikler ile ilgili olarak alınacak emniyet tedbirleri çerçevesinde 31 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’dan itibaren; Aşkabat Caddesi'nin Akdeniz Caddesi ile 54. Cadde arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde/sokakların tamamı çift yönlü, Bestekar Caddesi'nin Tunalı Hilmi Caddesi ile J.F. Kennedy Caddesi arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde/sokakların tamamı çift yönlü, ihtiyaç olması halinde Atatürk Bulvarı'nın Sıhhiye Orduevi ve Akay Kavşağı arasında kalan bölümü ile buraya açılan cadde/sokakların tamamı çift yönlü, ihtiyaç olması halinde GMK Bulvarı ve buraya açılan cadde/sokakların tamamı çift yönlü, ihtiyaç olması halinde Ziya Gökalp Caddesi'nin Kolej Kavşağı ile Kızılay Kavşağı arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde/sokakların tamamı çift yönlü, ihtiyaç olması halinde Milli Müdafaa Caddesi'nin GMK Bulvarı ile Yahya Galip Caddesi arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde/sokakların tamamı çift yönlü, ihtiyaç olması halinde 54. Cadde ve buraya açılan cadde/sokakların tamamı çift yönlü, ihtiyaç olması halinde Tunalı Hilmi Caddesi'nin Kuğulu Park ile Esat Caddesi arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde/sokakların tamamı çift yönlü, ihtiyaç olması halinde Tunus Caddesi'nin Tunalı Hilmi Caddesi ile J.F. Kennedy Caddesi arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde/sokakların tamamı çift yönlü, ihtiyaç olması halinde Filistin Caddesi ve buraya açılan cadde/sokakların tamamı çift yönlü, ihtiyaç olması halinde Kumrular Sokak ve buraya açılan cadde/sokakların tamamı çift yönlü olarak etkinliklerin bitimine kadar araç trafiğine kapatılacaktır."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal